Mail & win Een must-have voor alle ‘grote zussen’

Clavisbooks maken kinderdromen waar

Anna en haar broertje is een herkenbaar verhaal over de band tussen een grote zus en haar kleine broer. Net zoals in de andere Anna-boekjes wordt het thema zeer eenvoudig gehouden en staat het dicht bij de leefwereld van de kinderen. De tekeningen zijn kleurrijk en stralen warmte en sfeer uit.

Het verhaal
Mama heeft het erg druk. Gelukkig is Anna er om haar te helpen. Ze is een lieve grote zus voor haar broertje Lars. Terwijl mama kookt, spelen ze gezellig samen. En wanneer ze samen in bad gaan, wil Anna graag helpen: kleertjes uittrekken, haartjes wassen … Wat is het leuk om een broertje te hebben!

Een herkenbaar verhaal over de band tussen een grote zus en haar kleine broer.

De auteur – illustratrice
Kathleen Amant (Aalst) illustreert en schrijft niet alleen kinderboeken, ze tekent ook voor Kind en Gezin. Met haar herkenbare boekjes over Anna verovert ze de harten van vele peuters en hun (groot)ouders. De verhaaltjes over Anna zijn heel herkenbaar voor peuters, ze spelen zich af in hun eigen leefwereld, er ligt veel nadruk op emoties én er zit altijd een vleugje humor in. De tekeningen zijn warm van kleur en sober van beeld. Haar eigen kinderen Din, Arend en Noa zijn haar grootste bron van inspiratie.

Technische info

Ook kans maken op zo’n leuk boekje? Mail je adresgegevens vóór  15 november 2011 naar carla@babytjes.nl onder vermelding van “Anna” Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad.

 

Deel dit bericht