Mail & Win Een RelaxSan zwangerschapspanty

Ontstaan van spataderen tijdens de zwangerschap

Het ontstaan van spataderen tijdens de zwangerschap is een veel voorkomend probleem bij de aanstaande moeder.  Ze ontstaan door de hormonale invloeden en doordat het bloed moeilijker terugstroomt vanuit de benen naar het hart. De druk van de baarmoeder op de vaten in het bekken bemoeilijkt ook het terugstromen van bloed uit de benen.  Zwangerschapspanty’s kunnen deze problemen voorkomen en verminderen. Door de compressie welke vanaf de enkel naar boven toe afneemt verbeterd de bloedsomloop en geeft het extra steun en verlichting aan de benen. Extra voordeel is dat zwangerschapspanty’s ook vochtophoping in de benen en rondom de enkels tegen gaat. Door het rekbare buikstuk zijn de panty’s tijdens de gehele zwangerschap te dragen. Een uitgebreid assortiment kniekousen, Stay up kousen en zwangerschapspanty’s vind u bij www.steunkousen-online.nl van verschillende gerenommeerde merken in bijv. 70 en 140 denier.

Verloting zwangerschapspanty’s Steunkousen-Online

Tijdens de zwangerschap gebeurt er een heleboel met het vrouwelijk lichaam. Het lichaam wordt zwaar beproeft en dat gaat vaak gepaard met verschillende klachten. Zwangerschapsspataderen en vocht vasthouden zijn bekende problemen die regelmatig ontstaan. Door het dragen van goede zwangerschapspanty’s die echte steun bieden aan de benen kunnen deze problemen voorkomen en/of verminderd worden. Doordat bij goede zwangerschapspanty’s de druk rond de enkel het grootst is en verder naar boven toe geleidelijk afneemt stimuleert dit de bloedsomloop richting het hart. Door de hormonale invloeden en de extra hoeveelheid bloed die er tijdens een zwangerschap in het vrouwelijk lichaam aanwezig zijn worden de bloedvaten in de benen veel zwaarder belast, terwijl ze juist zwakker zijn in deze periode. Hierdoor ontstaan spataderen. Daarom is het dan ook belangrijk uw benen de extra steun te geven die noodzakelijk is om ze mooi en in goede conditie te houden. Steunkousen-Online is gespecialiseerd in steunkousen en (sport)compressiekousen en heeft een zeer uitgebreide lijn van zwangerschapspanty’s.

We mogen in samenwerking met www.steunkousen-online.nl  3 stuks RelaxSan zwangerschapspanty’s onder de inzenders verloten. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad

 

Share this post

scroll to top