Mail & win een Wallaboo knuffel met lange staarten en oren, ideaal voor kleine handjes

Het nieuwe katoen is zijdezacht en heerlijk licht. Lichtgewicht katoen is ideaal voor de baby’s tere en gevoelige huid.

Laat je baby slapen. Ook tijdens warme zomermaanden.

Zin in zomers zoet? Kleuren zo zoet als nougat. Katoen zo licht als de wind.  Zomerdagen zijn de heerlijkste dagen van het jaar. Tot het moment dat het te warm wordt voor je baby en hij onrustiger gaat slapen of zelfs helemaal niet wil slapen. Bescherm je baby’s gevoelige huid tijdens deze warme dagen met een dunne en ademende stof. Het gebruik van zachte absorberende produkten houden je baby langer droog en hebben een verkoelend effect hebben. Een slaapzakje of een wikkeldeken van lichtgewicht katoen geven een zijdezacht en droog gevoel. Je baby alle rust geven die het nodig heeft, dat is erg belangrijk. De juiste slaap-produkten helpen je daarbij.

Hoe licht is het nieuwe katoen?

Wallaboo lichtgewicht katoen is 3 * lichter, 3 * zachter en 3 * meer absorberend dan gewoon katoen. Ideaal dus voor de zachte en gevoelige babyhuid. Wallaboo heeft een complete serie gemaakt om je baby heerlijk te laten slapen, onderweg en thuis in bed. Om makkelijker in te slapen zijn er de knuffeldoekjes en de knuffels met lange staarten en oren, ideaal voor kleine handjes. De slaapzakjes, wikkeldekens, hydrofiele luiers en knuffeldoekjes zijn er in 5 zoete zomer kleuren. Te koop vanaf € 8,99.  Meer informatie over deze zachte zomer produkten vind je op www.wallaboo.nl.

Over Wallaboo – Wallaboo BV maakt de mooiste baby produkten voor onderweg. Wallaboo is in 2006 opgericht door José Kok (45) en is verkrijgbaar bij 700 winkels in 25 Europese landen. De Wallaby, een kleine Australische Kangaroe, is de bron voor de naam Wallaboo.

Bij Babytjes.nl mogen we 4 van deze Knuffels weggeven…de winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Meer mail & win acties

Meer over speelgoed


Deel dit bericht