Mail & win Nieuw Snor-boek: Lieve Mama

Knutselvriendenboekje voor jou & je moeder

Lieve Mama, je bent ongelooflijk goed in’ en: ‘Het leukste dat we samen hebben meegemaakt is…’. Het nieuwe Snor-boekje Lieve Mama is een ode aan moeder, ingevuld door het kind. Een boekje dat vol grappige en ontroerende ontboezemingen van kinderen over hun moeder komt te staan. Met kleurrijke en grappige illustraties van Petra Baan en naderhand natuurlijk van het kind zelf. ‘Lieve Mama’ wordt op 20 april gelanceerd bij Strand West in Utrecht.

Grappige opdrachten
Hoe laat een kind zijn moeder op een originele manier weten dat zij echt de stoerste / liefste / gekste mama is die er is? In dit boek met als ondertitel ‘Knutselvriendenboekje voor jou en je moeder’ vind je grappige vragen die je kind kan invullen, zodat het een heel persoonlijk en uniek boek voor jou als moeder wordt. Voor Moederdag, verjaardag of elk ander moment waarop je graag een bijzonder cadeau krijgt. Lees wat je dochter of zoon nog vergeten was te vertellen, welke kleren hij of zij je goed vindt staan, en wanneer je zoon of dochter hard om je moet lachen.

De makers
Auteur Gerard Janssen (1967) is schrijver en columnist. Voor Uitgeverij Snor schreef hij verschillende bestsellers als ‘Zoons!’ en ‘Dochters!’. Illustrator Petra Baan werkt onder andere voor Flow Magazine en ANWB. Begin mei verschijnt ook ‘Lieve Papa’, van dezelfde makers.

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.

Titel:  Lieve Mama
Auteur: Gerard Janssen
Vormgeving: Petra Baan
ISBN: 978-90-79961-34-4
Aantal pagina’s: 48
Formaat: A5
Prijs: € 7,95
Verschijnt: 1 april 2012

Bij Babytjes.nl mogen we 3 van deze exemplaren verloten onder onze bezoekers. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Deel dit bericht