Mail & win vrijkaarten voor Beurs Ouders Natuurlijk op 3 juli 2011 in Arnhem

Alles wat je wilt weten over natuurlijk ouderschap

Op 3 juli 2011 is in Arnhem de beurs Ouders Natuurlijk. Van 10.00-17.00 uur zijn alle zwangeren, jonge ouders, zorgverleners en overige geïnteresseerden van harte welkom. Op dit unieke evenement vind je alles wat te maken heeft met natuurlijk ouderschap. De hele dag door zijn er diverse lezingen en workshops, maar ook de webshops zijn rijk vertegenwoordigd.

Kijken & shoppen

Maak een ronde langs de stands en leer alle webwinkel-producten van dichtbij kennen, ooit al zo’n vrolijk wasbaar zoogcompres van Cute Cotton in het echt bewonderd? Dit is je kans. Maar er zijn ook veel draagwinkels – zoals bijvoorbeeld Dragen & Zo – met hun stands. Beoordeel met eigen ogen welk type drager goed bij jou en je kindje past. Natuurlijk ouderschap draait uiteraard niet alleen om voeden en dragen, daarom zijn er ook tal van andere shops met hun producten. Mama I laat bijvoorbeeld zien dat eco-kleding en speelgoed absoluut niet saai hoeft te zijn!

Leren & proberen

Naast shoppen valt er ook veel te leren voor de liefhebber. Diverse lezingen & workshops bieden je de kans om meer te weten te komen over bijvoorbeeld: bijvoeding, huidverzorging, babydragen en ontspannen bevallen. Kijk op www.oudersnatuurlijk.nl voor het volledige en meest actuele overzicht lezingen & workshops.

Dagje uit

Maak er een gezellig dagje uit van. Aan alles is gedacht: knutselhoek, verkoop van eten en drinken en natuurlijk een voedingsruimte om in alle rust even bij te komen van de drukte.

Voor de eerste 100 bezoekers is er een leuke giftbag. Organisator Petra Mengerink van Naturebabies heet je van harte welkom! Al voor de tweede keer organiseert zij Ouders Natuurlijk, maar nu op een meer centrale locatie in Nederland, makkelijk toegankelijk voor iedereen.

Alle feiten op een rij:

  • 3 juli 2011 van 10.00 – 17.00 uur;
  • Van der Valk Hotel Duiven, Impuls 2, Arnhem (het hotel ligt aan de A12 en is eenvoudig te bereiken) (routebeschrijving);
  • grote webwinkel-markt;
  • lezingen & workshops;
  • knutselhoek voor de kleintjes;
  • eerste 100 bezoekers krijgen giftbag;
  • voedings- en verschoningsruimte aanwezig.
  • Entree: Volwassenen: € 7,50 p.p. Kinderen van 12 tot 16: € 5,00 p.p.

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kijk voor alle informatie op www.oudersnatuurlijk.nl.

Nog onbekend met Natuurlijk Ouderschap? Lees er alles over op NatuurlijkOuderschap.org.

Bij Babytjes.nl mogen we 2 x 2 vrijkaarten verloten voor de beurs Ouders Natuurlijk, wil je kans maken op twee vrijkaarten, mail dan je adresgegevens onder vermelding van Beurs vóór 22 juni naar carla@babytjes.nl

Meer mail en winactie van Babytjes.nl kun je hier vinden

Deel dit bericht

Eén reactie op “Mail & win vrijkaarten voor Beurs Ouders Natuurlijk op 3 juli 2011 in Arnhem

  1. Pingback: Beurs Ouders Natuurlijk in de media

Gesloten voor reacties