Mail & win vrijkaartjes voor zwanger & babybeurs

Op zondag 10 Juni 2012 organiseert Another Miracle de eerste Zwanger & Babybeurs in Sportcentrum Halfweg te Spijkenisse. Zwanger & Babybeurs is voor zwangere,  jonge ouders, opa’s & oma’s  en professionele zorgverleners op het gebied van ouder en kind. Dit is een beurs die meerdere keren per jaar in een andere regio van Nederland zal terugkeren.

Op zondag 10 juni vormt Sportcentrum Halfweg met 2000m2 voor het eerst het epicentrum van alles wat met zwangerschap en baby’s te maken heeft. De Zwanger & Babybeurs is voor aanstaande en jonge ouders dé plek om inspiratie op te doen. Met trendy geboortekaartjes, hippe baby en kinderkleding, zwanger- baby- en kinder- fotografie, informatie over kinderopvang, deskundigen voor alle prangende vragen en leuke beursaanbiedingen. Speciaal voor deze beurs worden er ook workshops en activiteiten voor kinderen gehouden. De beurs is te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur.


www.ZwangerBabybeurs.nl

Sportcentrum Halfweg
Einsteinweg 6
3208 KK Spijkenisse

We mogen 3 x 2 vrijkaartjes verloten onder onze bezoekers. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Mail & win vrijkaartjes voor zwanger & babybeurs

  1. Leontine de Senerpont Domis

    Hallo!
    Ik ben alweer 6 maanden zwanger, maar weet nog helemaal beginnen. Ik ben de afgelopen maanden ontwikkelingswerker in Latijns Amerika geweest en heb mij met hele andere dingen bezig gehouden. Vorige week was ik pas weer terug in NL en deze maandag ging ik voor het eerste naar de verloskundige. Die keek aardig op van mijn dikke buik. Natuurlijk weet ik nog veel te weinig van hoe ik verder alles ga aanpakken, dus zo’n vrijkaartje zou helemaal te gek zijn om mij te orienteren!

Gesloten voor reacties