Mail&win een poppedoek om je baby veilig af te drogen.

DE POPPEDOEK: je baby veilig, handig en comfortabel afdrogen!

Het douchen of in bad doen van je baby’tje is leuk werk, alleen eindigt het meestal in een hoop onhandigheid met te kleine hydrofiele luiers of omslagdoeken. Gelukkig is dit nu verleden tijd, want er is sinds kort een hippe handdoek waarmee je je baby op een gemakkelijke en veilige manier uit badje kunt halen: de Poppedoek!

De Poppedoek is een grote, zachte badstof handdoek, voorzien van een capuchon aan de ene kant en twee schouderbanden aan de andere kant. Met deze hengels hang je de handdoek als een schort om je schouders. Hierdoor heb je je handen vrij om je kindje veilig uit het badje te pakken en tegen je borst te leggen. Je kunt de capuchon op het hoofdje plaatsen en je baby, warm gewikkeld in de handdoek, op de commode leggen waarna het aankleden kan beginnen. Je zult merken dat je eigen kleding droog is gebleven, omdat je geen onhandige manoeuvres hebt hoeven uit halen tijdens het uit badje pakken van je baby.

Ouders, opa´s en oma´s, verzorgers… iedereen is het erover eens: de Poppedoek is een hippe must have waardoor je echt kunt genieten van het badderen en veilig afdrogen van je kindje. Kijk voor meer informatie en de verschillende designs van dit handige product op de site poppedop.com

De prijswinnaar heeft inmiddels bericht gehad.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Mail&win een poppedoek om je baby veilig af te drogen.

Gesloten voor reacties