Mail&Win Maak nu kans op Bio-Oil® 125 ml flacon, vanaf nu in Nederland verkrijgbaar

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw!

Door het groeien van de baby neemt ook moeders gewicht toe en zet de huid uit, met als gevolg vaak de vorming van striae. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien erg droog worden en onplezierig aanvoelen of huidverkleuringen vertonen. Bio-Oil® is hét nummer 1 huidverzorgingsproduct in Nederland dat (ook internationaal!) met ongekend succes wordt ingezet bij de behandeling van o.a. striae, een ongelijkmatige teint en een uitgedroogde huid. Dit maakt deze unieke huidolie een onmisbaar product voor zwangere vrouwen en pas geworden moeders!

Tijdens de zwangerschap neemt met name de buik sterk in omvang toe. Ook komen de meeste vrouwen vaak flink wat kilo’s aan. Dit alles heeft zonder meer effect op de huid, want deze zal hierdoor uitrekken, waardoor er onderhuidse scheurtjes (striae) ontstaan. Dit wordt met name zichtbaar op de buik, heupen en bovenbenen en dit kan voor veel vrouwen resulteren in een verminderd zelfvertrouwen. Bio-Oil is wereldwijd dé absolute bestseller qua verkoop bij een succesvolle behandeling van striae.

Stralend en op je mooist tijdens én na de zwangerschap(pen)!

Het consequente en dagelijkse gebruik van Bio-Oil, reeds tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, helpt actief om de vorming van striae te voorkomen en houdt de huid perfect soepel, veerkrachtig, gezond, weerbaar en gaaf. Voor vrouwen bij wie reeds striae is ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met Bio-Oil reeds binnen afzienbare tijd (in de meeste gevallen al na 2 à 3 maanden) resulteren in een zichtbare vermindering van de ontsierende huidstriemen. Dankzij Bio-Oil kunnen alle ‘newborn mamma’s’ of moeders in wording op een volledig veilige wijze stralend en met een mooie, gezonde en gave huid genieten van hun zwangerschap en kraamtijd!

Kraamtijd zonder droge huid en met een gave teint

Onder invloed van hormonen kan de huid van een vrouw extra vet of in sommige gevallen juist zeer droog worden. De vorming van huidverkleuringen (‘zwangerschapsmasker’) is ook een veel gehoord verschijnsel tijdens een zwangerschap. De formule van Bio-Oil heeft tevens zeer positieve resultaten bij het voeden, hydrateren en beschermen van een zeer droge of zelfs uitgedroogde huid. Bij regelmatig en consequent dagelijks gebruik helpt Bio-Oil tevens om huidverkleuringen aanzienlijk te verminderen en zorgt op die manier voor een gezonde en mooie huid met een egale teint.

De onmisbare huidolie voor aanstaande en ‘newborn’ mamma’s & babymassage!

Producten met een natuurlijke oorsprong genieten bij de consument een sterk toenemende voorkeur als het gaat om zichtbaar effectieve, probleemoplossende remedies. Bio-Oil is de aangewezen unieke, multifunctionele huidolie voor moeder én baby. De formule houdt de huid van aanstaande en pas geworden moeders in topconditie op meerdere vlakken en Bio-Oil kan tevens worden gebruikt als milde massageolie voor een ontspannende babymassage!

Verkoopprijs, distributie & meer informatie: Bio-Oil® wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist en apotheek.Kijk voor meer informatie op de website www.bio-oil.com

Consumentenprijs:

· Bio-Oil® € 11,95/ 60 ml

· Bio-Oil® € 19,95/125 ml NIEUW!

Deze actie is inmiddels afgelopen en de prijswinnaars hebben bericht gehad.

Deel dit bericht

2 reacties op “Mail&Win Maak nu kans op Bio-Oil® 125 ml flacon, vanaf nu in Nederland verkrijgbaar

Gesloten voor reacties