Mama geeft door! Kans op gratis toegangskaartjes

Positiekleding en kinderkleding kan makkelijk nog een ronde mee als het niet meer  gedragen wordt

De eerste editie van de inzamel- en doorverkoopactie ‘Mama geeft door’ vindt plaats op de Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth op zaterdag 23 juni 2012.

Funshoppen en duurzaam

Papa’s en mama’s (in spé) kunnen de hele dag positie- en kinderkleding inbrengen en mooie tweedehands kleding voor een aantrekkelijke prijs kopen. Daarnaast zal er een leuke winactie zijn en kun je een bezoekje brengen aan het ‘do it yourself’ inspiratiehoekje.

Een unieke actie, kledingrecycling voor het goede doel

‘We willen laten zien dat kledingrecycling ontzettend leuk is.’ vertelt Tamara van www.babybegood.nl (duurzame babydoos). ‘Samen met Silvia (van www.bigbellies.nl, nieuw leven in positiekleding) en Paula (van www.ecomama.nl) zorgen we voor een gezellige en mooie sponsoractie tijdens de beurs’.

Shoppen voor jonge vrouwen in de DR Congo

Humana is één van de grootste kledinginzamelaars van Nederland. Met de opbrengst ondersteunt de ontwikkelingsorganisatie al 25 jaar duurzame projecten in zuidelijk Afrika. Het aankoopbedrag en de overgebleven kleding van de actie ‘Mama geeft door’ gaat naar een speciaal onderwijsproject voor vrouwen in de DR Congo. Werkeloosheid en analfabetisme zijn een veel voorkomend probleem bij  jonge vrouwen aldaar. Daarom geeft Humana hen de kans om een vak te leren en zelfstandig te ondernemen. Hierdoor zijn ze in staat om op effectieve wijze een eigen business op te zetten en te runnen. Op deze manier nemen ze hun toekomst in eigen hand en wordt bijdragen aan ontwikkelingshulp wel erg leuk. Humana zal ook zelf aanwezig zijn op de beurs om meer over het project te vertellen

Alle kleding welkom

Kleding die onverhoopt niet wordt verkocht krijgt alsnog een tweede leven! Bij de ingang van de beurs staat een kledingcontainer van Stichting Humana. Bezoekers kunnen hierin ook kleding deponeren die niet bedoeld is voor verkoop op de beurs, maar wel een tweede leven verdient. Lees op www.humana.nl wat je in de kledingcontainer kan inleveren.

Hoe doe je mee?

Op de site van de Ouders Natuurlijk Beurs, www.oudersnatuurlijk.nl zijn de spelregels te lezen om mee te doen aan de actie ‘Mama geeft door’.

Lees hier hoe je kans maakt op gratis toegangskaartjes voor de beurs Ouders Natuurlijk

 

Share this post

One Reply to “Mama geeft door! Kans op gratis toegangskaartjes”

  1. Positiekleding schreef:

    Goed initiatief. De meeste positie- en kinderkleding word niet langer dan een jaar gedragen en kan dus prima langer mee!

Gesloten voor reacties

scroll to top