Mama Mazzeldagen Prénatal nu al in de webshop!

Prénatal heeft vandaag verheugd bekend gemaakt dat de Mama Mazzeldagen gestart zijn in de webshop! De geruchten gingen al dat de Mama Mazzeldagen a.s. woensdag 28 september om 17:00 uur in de winkels starten, maar het is een grote verrassing dat de bekendste kortingsactie van Prénatal nu al in de webshop van start is!

De Mama Mazzeldagen zijn al jaren het gezelligste 4 daagse evenement van Prénatal met kortingen op het gehele assortiment tot 20%, inclusief bekende merken zoals Stokke, Baby Bjorn, Maxi-Cosi, Medela, Lief! en Noppies. Op alle kinderwagens en autostoelen geldt een korting van 15%.

 

 

Exclusief Mama Mazzeldagen in de webshop
De exclusieve Mama Mazzeldagen in de webshop bieden de klanten van Prénatal de mogelijkheid om er extra vroeg bij te zijn en de aankopen alvast online te doen. Helemaal is het de ideale manier van shoppen voor hoogzwangere stellen die liever met gemak thuis profiteren van deze wervelende dagen.

De Mama Mazzeldagen actie start vandaag (maandag 26 september) in de webshop en woensdag 28 september vanaf 17.00 uur in de winkels en loopt t/m zondag 2 oktober 2011.

Wees een early bird en ga naar www.prenatal.nl/shop om alvast te profiteren van de Mama Mazzeldagen kortingen! Net als in de winkels geldt in de webshop van Prénatal ‘op=op’ en niet het gehele assortiment staat online. Dus kijk snel op de website voor welke producten je alsnog de drukte van de winkel moet trotseren.

Ps. Het wordt op de Facebook pagina van Prénatal ook een leuk feestje tijdens de Mama Mazzeldagen! Volg Prénatal en maak kans op leuke prijzen of blijf op de hoogte op Hyves of Twitter.

 

 

Deel dit bericht