Masha en de Beer 2 te zien tijdens speciale Kinepolis Kleuterbios op 31 maart

Het zaallicht blijft gedimd aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal: welkom bij de Kinepolis Kleuterbios!

Bij deze speciale vertoning van ‘Masha en de Beer 2’ op 31 maart houdt de bioscoop extra rekening met de jongste filmliefhebbers.

Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Masha en de Beer. Daarna gaan ze samen met alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s de zaal in om op groot scherm te genieten van de nieuwe avonturen van Masha en de Beer. Om de vertoning niet te spannend te maken, is het volume van de film aangepast op jonge oortjes en blijft het zaallicht tijdens de vertoning gedimd aan. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Ideaal uitje
Omdat de Kleuterbios helemaal afgestemd is op de allerjongste filmbezoekers, is het de ideale gelegenheid om met je peuter of kleuter naar de bioscoop te gaan. Qualitytime voor jullie samen én voor jezelf, want tijdens de film kan je zelf ook even lekker onderuit zakken in een comfortabele bioscoopstoel. En niemand kijkt er raar van op als je kind lekker aan de wandel gaat: bij de Kleuterbios hoort dat er allemaal bij! Tickets voor de Kleuterbios met ‘Masha en de Beer 2’ op zondag 31 maart zijn nu verkrijgbaar.

Gloednieuw filmavontuur
Veel kinderen kennen Masha en de Beer van de gelijknamige animatieserie op Zappelin. Twee jaar geleden was de eerste bioscoopfilm in Nederland een groot succes en bij de speciale Kleuterbios-vertoning had Kinepolis een hoop enthousiaste peuters en kleuters over de vloer. Met ‘Masha en de Beer 2’ krijgen kinderen die toen nog te jong waren alsnog de kans om een gloednieuw filmavontuur van hun favoriete serie in de bioscoop te beleven.

Praktische info Kleuterbios: Masha en de Beer 2

  • Zondag 31 maart
  • 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Speelduur: n.n.b.
  • Tickets: € 8,00
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Cineast (Enschede), Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer

Bron: Kinepolis

Deel dit bericht