Met de hand gegraveerde sieraden, draag je kinderen dichtbij je hart

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je?

Dan is deze collectie met-de-hand gegraveerde sieraden iets voor jou. Tanja graveert armbanden, kettingen en bedels op ambachtelijke wijze met een speciale graveerpen, op ambachtelijke wijze met de hand. Vat je ontroerende 3 handgegraveerde sieradenmoment, vriendschap of moederliefde in een sieraad en vertel je eigen verhaal als een ‘handgeschreven briefje’. Puur, ambachtelijk en door-en-door sterling zilver, een persoonlijk en uniek cadeau om voor altijd te koesteren.

Persoonlijk, uniek en met ambacht

KAYA sieraden houdt van mensen, ontroerende momenten, vriendschap en moederliefde. Dat zie je terug in elk ontwerp. De met de hand gegraveerde sieraden zijn geïnspireerd door ‘met de hand geschreven’ brieven van vroeger. Naast de woorden vertelt elk sieraad een uniek verhaal. Tanja graveert in haar studio de sieraden met de hand, dus echt handmade with love!

Hand-gegraveerde sieraden in Nederlands handschrift

Ken jij een vrouw die niet van sieraden houdt? Ik eerlijk gezegd niet, haha! En kijk nou eens naar deze prachtige hand-gegraveerde zilveren armband, met een échte zoetwaterparel. Een super feestelijk geschenk. Dit cadeau wordt extra dierbaar doordat er een hand-gegraveerd hartje aan hangt. Laat hier een naam, datum of lief woordje in graveren om het cadeau super persoonlijk te maken. De armband is verkrijgbaar van baby- tot damesmaat. We zijn er trots op dat we echt het Nederlandse cursieve (school)handschrift gebruiken. Waar de moderne wereld vooral digitaal is gaat geeft dit schrijfhandschrift net dat extra persoonlijke tintje aan het sieraad.

Deel dit bericht