Met YourAppic geef je een uniek en dierbaar kraamcadeau.

Wat is er leuker dan een persoonlijk en origineel kraamcadeau?

YourAppic is een cadeau waar ouder en kind plezier aan beleven. Deze dienst helpt kersverse ouders om dierbare momenten van hun kind(eren) vast te leggen. Via de app krijgen ouders regelmatig opdrachten waardoor zij de groei van hun kind eenvoudig vastleggen. Deze opdrachten zijn samengesteld door zowel kinderpsychologen als ouders en afgestemd op de leeftijd van het kind. Verzamel de mooiste momenten in een persoonlijk digitaal opgroeiboekje!Internet uiting (300x250) new.indd

Hoe werkt het?

Via de site kun je YourAppic cadeau geven. Voor 12 euro mag de ontvanger van het cadeau een jaar lang gebruik maken van de dienst YourAppic. Wekelijks krijgt deze persoon opdrachtjes via een app, waarmee belangrijke momenten in het leven van het kind ( eerste woordjes, eerste verjaardag) kunnen worden vastgelegd. De opdracht kan gericht zijn op het maken van een foto, film, tekst of geluidbestand.  Al deze opdrachten worden op een persoonlijke digitale tijdlijn van het kind geplaatst.

Al deze opdrachten worden in een persoonlijk digitaal ontwikkelingsboek verwerkt, dat aan het eind van het jaar op de eigen computer kan worden opgeslagen.

Zoek je toevallig een cadeau voor een tweeling, geen probleem. Voor elk kind kan een eigen kinderboek gemaakt worden. Kortom een origineel kraamcadeau, waar ouders en kind een leven lang plezier van hebben!

Cadeau doen

Wil je YourAppic cadeau doen? Voor 12 euro kun je een voucher kopen via onderstaande link. De voucher kun je direct naar de ontvanger sturen met een persoonlijke boodschap. Wil je echter op kraamvisite gaan en niet met lege handen aankomen, stuur de voucher dan naar je eigen e-mail adres en print hem uit. Met YourAppic ben je verzekerd van een uniek en dierbaar kraamcadeau!

Ook zo’n origineel kraamcadeau weggeven? Kijk dan hier voor het aanschaffen van een YourAppic voucher!

Deel dit bericht