MilestoneTM, the memory company voor de hele familie

Het succesvolle Nederlandse bedrijf MilestoneTM komt met een nieuwe manier om de groei van je kleintje
vast te leggen met behulp van een bijzondere set blokken, de zgn. Baby Age+Moments Blocks, perfect om alle bijzondere momenten én de groei van je kleintje in dagen, weken, maanden en jaren vast te leggen op foto.

MilestoneTM, the memory maker company

De Nederlandse Gemma Broekhuis is al sinds de geboorte van haar eigen kinderen bezig met het vastleggen
van al die mooie familie momenten. Ze startte in 2012 met fotokaarten en inmiddels zijn haar producten verkrijgbaar in 40 landen.

Let’s play!

Babies willen bewegen en spelen, en dat is maar goed ook. Met deze lichtgewicht blokken kun je zelfs de meest speelse babies op de foto zetten. De set bestaat uit 4 blokken met cijfers, letters en een leuk zinnetje voor bijzondere momenten zoals Baby on the move of Playtime.

Hoe werkt het?

Het principe van de fotoblokken is heel eenvoudig: Je combineert de blokken in de juiste volgorde en neemt een foto van je baby. Ouders kunnen zo precies de leeftijd van hun kleintje vastleggen in dagen, weken, maanden en jaren. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om je groeiende baby ‘belly’ mee vast te leggen. De blokken zijn verkrijgbaar in zachte pasteltinten voor een consumentenadviesprijs van €19,95 per set.

Over MilestoneTM

MilestoneTM maakt o.a geïllustreerde fotokaarten, fotoblokken en booklets waarmee belangrijke momenten tijdens de zwangerschap, baby-, peuter- en kleutertijd op een originele manier kunnen worden vastgelegd. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf een vliegende start gemaakt. Inmiddels worden in 40 landen en 23 talen de hoogtepunten in het leven van kinderen vastgelegd.

 

Bron: persbericht

Deel dit bericht