Mix en Match deze winter kinder- en babykleding

Mixen en matchen is de grote aanrader op het gebied van baby- en kinderkleding voor de aankomende herfst en winter.

Heb je nog een prachtig zomershirtje liggen die je kindje nog weinig gedragen heeft dan kun je die in de herfst nog prachtig combineren. Bijvoorbeeld door er een nieuwe romper onder te dragen of je combineert een nieuwe romper met een lievelingsshirtje uit  de zomercollectie.

Nieuwe trends herfst en winter kinderkleding

Heeft jouw dochtertje een nieuwe trui nodig? Probeer dan eens een grotere maat en laat het als tuniekje/jurkje dragen _B9A9223 en combineer het met een passende legging of een skinny broekje.

Voor jongens zijn er deze winter ook sweaters met prachtige prints en een jongensoutfit is absoluut niet saai! Combineer zo’n prachtige trui met een spijkerbroekje. Wat zou je bijvoorbeeld denken van een overall ? Deze zijn ook te combineren met een paar stoere gympen! Of zo’n altijd goed streepjestrui, je hoeft niet altijd voor blauw-wit te gaan…ook rood-wit of geel-wit is een hele leuke afwisseling.

In augustus begint de nieuwe collectie babykleding en kinderkleding al binnen te komen en in september zijn de temperaturen buiten vaak al zo dat je echt wel een paar nieuwe items nodig hebt.

Ben jij er nog niet zo goed uit welke kleding bij jouw kleintje zou kunnen passen? Maak dan eens, net als bij het inrichten van een huis, een moodboard en zet er een foto van jouw kindje bij. Je ziet dan in één oogopslag welke items goed bij jouw kindje passen.

Tips voor de aanschaf van een kinderjas(je)

Omdat het uitzoeken van een kinderjas een hele klus is, is het een aanrader om daar al vroeg in het seizoen mee te beginnen. Match je de winterjas met de winterschoenen of laarsjes dan zien je kindjes er altijd prachtig uit als jullie op stap gaan. Even praktisch gezien..vervoer je je kindje nog in de kinderwagen of in een maxi cosi dan is het een aanrader om niet voor een jasje met een vaste capuchon te kiezen maar een jasje met een losse muts of een afritsbare capuchon. Je kindje kan het hoofdje moeilijker bewegen door de hoeveelheid stof van de capuchon in zijn _B9A9284-1of haar nekje.

Bij welke online baby-/kinderwinkel winkel kun jij slagen? Je zou zeggen: dat hangt er vanaf van wat je zoekt. Er zijn winkels die veel merken verkopen en er zijn winkels die alleen kleding verkopen van hun eigen merk. Wil jij ook mixen en matchen dan kun je dus van beide winkels gebruik maken en kun je overal de leukste items kiezen. Ook een goed idee om gebruik te maken van de uitverkoop of opruiming, sommige winkels geven wel zo’n 70% korting in de sale.

Een aantal kledingmerken om te combineren

Om je een indruk te geven van het aantal kledingmerken die je goed kunt mixen en matchen hebben we hier een paar voorbeelden voor je gevonden  en je kunt ze allemaal vinden bij Olliewood: Chaos and Order, Name It , Tumble n Dry , Noppies ,Vingino, Ninni Ni , B Nosy, Quasi, Feetje, Small Rags

In samenwerking met Olliewood.

Deel dit bericht