Moeders voor Moeders heeft aantal leuke acties voor alle zwangere vrouwen in Nederland

Van 22 t/m 26 februari vindt de Negenmaandenbeurs plaats in de Amsterdam RAI. Natuurlijk zal Moeders voor Moeders daar niet ontbreken. Wij zijn te vinden op het Bol van Kennisplein, Hal 8, stand 512 D.

Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk aanstaande moeders naar onze stand komen, heeft Moeders voor Moeders een aantal leuke acties voor alle zwangere vrouwen in Nederland.

Like us op Facebook voor gratis toegangskaarten

Allereerst kun via Moeders voor Moeders gratis toegangskaarten voor de Negenmaandenbeurs winnen. Wat je daarvoor moet doen? Like Moeders voor Moeders op Facebook en je maakt kans deze kaarten te winnen. Makkelijker kan bijna niet. Wel even doen vóór 20 februari want daarna is de actie gesloten.

 

 

Leuke prijsvraag voor gratis geboortekaartje

Alle zwangere vrouwen op de Negenmaandenbeurs kunnen op de stand van Moeders voor Moeders een gratis geboortekaartje voor hun toekomstige zoon of dochter winnen. Het enige wat ze daarvoor hoeven te doen is een slagzin afmaken.

Je mag het geboortekaartje geheel naar eigen wens op laten maken en je krijgt vervolgens (maximaal) 100 gedrukte exemplaren thuisgestuurd.

Positief verrast

Maar dat is nog niet alles. Als bezoekster van de stand van Moeders voor Moeders hebben wij nog een hele mooie en handige verrassing voor je. Die jouw zwangerschap zeker zal ‘verlichten’ en ‘veraangenamen’. Wat dat is? Dat houden we nog even geheim. Kom gewoon naar onze stand en je zult positief verrast zijn!

Het belang van Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is onderdeel van het farmaceutische bedrijf MSD. Moeders voor Moeders wil graag meehelpen de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Daarom zamelt zij urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat vervolgens door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Door mee te doen aan Moeders voor Moeders kunnen zwangere vrouwen hun geluk delen.

Deel dit bericht