Mooi weer? Met de buggy op stap

Het zonnetje schijnt heerlijk en je wilt natuurlijk lekker naar buiten met je baby of dreumes. Misschien heeft je kleintje wel al voorzichtig z’n eerste stapjes gezet, maar echt een stuk lopen is er natuurlijk nog niet bij. Er zijn veel manieren waarop je je baby kunt vervoeren. Denk daarbij maar aan een draagzak, wandelwagen of buggy.

De keuze van het juiste vervoermiddel voor je baby is afhankelijk van een aantal zaken. Hoe lang en hoe ver wil je met je kleintje op stap? Ga je met de auto of trein? Veiligheid en comfort zijn hierbij natuurlijk het meest belangrijk. Maar ook jouw eigen comfort mag best wat aandacht krijgen. Op deze manier genieten jullie beiden van een heerlijk dagje weg.

Een buggy of wandelwagen?

Wil je dat jouw baby onderweg heerlijk kan slapen dan kies je waarschijnlijk voor een klassieke wandelwagen. Het hoofdje van een pasgeboren baby is nog topzwaar en bovendien heeft hij nog heel veel slaap nodig, en dat kan natuurlijk ideaal in een wandelwagen. Maar als je kind al wat ouder is en graag de wereld bekijkt dan is een buggy de perfecte keuze. Je kind zit rechtop, kan spelen en ziet van alles om zich heen en krijgt hierdoor heel veel nieuwe indrukken.

Maar je kunt ook kiezen voor een combinatiewagen. Hierbij bepaal je ter plekke of je kind liggend of zittend vervoerd gaat worden. Deze combinatiewagen kun je in no time ombouwen van wandelwagen tot buggy.

Een veilige buggy

Veiligheid en het comfort van je baby hebben uiteraard de hoogste prioriteit. Babyveilig is een online babywinkel die samen met producenten, buggy’s leveren die aan de hoogst mogelijke veiligheidseisen voldoen en daar veel veiligheid bieden. Babyveilig weet als geen ander dat een baby zich comfortabel en veilig moet voelen in de buggy. Als het wil slapen dat moet dat ongestoord kunnen. En als het ineens gaat regenen, moet je kind heerlijk beschut kunnen zitten. En voor de ouders is het belangrijk dat een buggy nog wat extra’s biedt, zoals een ruimte om boodschappen te bergen.

Veilige buggy’s en meer

Als je een geschikte buggy gevonden hebt, kun je bij Babyveilig ook nog op zoek gaan naar parasolletjes, regenschermen en extra dekentjes. De buggy’s van babyveilig zijn van de kwaliteitsmerken als Babyzen, Cybex en Easywalker.

 

In samenwerking met Babyveilig

 

Deel dit bericht