Mooie zelfgetekende mini-poster voor een fleurige Juffen- of Leidsterdag

Donderdag 20 september is het Nationale Leidsterdag. Deze dag is in het leven geroepen om alle leidsters en leiders op de crèche, peuterspeelzaal, VSO/BSO/NSO in het zonnetje te zetten.

Met dit printbare knipvel van Homemade Happiness printen drukke moeders en vaders een mooie mini-poster uit: je hoeft alleen nog maar samen met je kind mooie bloemen te tekenen – en de vaas te versieren. Print op de achterkant een mooi patroontje of lijst de bos bloemen in en: klaar is Kees.

 

 

Praktische informatie:
Het Mini-Poster printbare pakket kost €2,50 en bevat:

1 vaastekening (blanco)
2 bijpassends patronen (om bijvoorbeeld op de achterkant te printen, of om feestelijke vlaggetjes van te maken)
De miniposters zijn ongeveer 21 x 29.7 cm. De Mini-Posters voor Leidsterdag zijn verkrijgbaar vanaf juli 2012.

Over Homemade Happiness
Creatieve ondernemers én moeders Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck besloten begin 2009 om het leven meer te vieren en startten Homemade Happiness. Zij maken wat ze zelf zouden willen kopen, in de vorm van rijk-geïllustreerde knipvellen die iedereen in elkaar kan zetten. Moeder blij, kind trots! Hun collectie bestaat inmiddels uit meer dan 120 verschillende printbare knipvellen voor originele kinderfeestjes. Van piraten- tot prinsessenthema, en van spelletjes tot traktaties-toppers. Op hun website homemadehappiness.nl vind je meer informatie.

Deel dit bericht