Morgen derde aflevering NCRV Babyboom: Rebecca en Vikash in spanning voor de echo en single Sandra krijgt een kindje

Van opmerkelijke medische trajecten en spontane zwangerschappen tot de geboorte van de eerste NCRV Babyboom-baby’s

In NCRV Babyboom volgt Caroline Tensen honderd stellen in hun allergrootste wens: een kindje. Van opmerkelijke medische trajecten en spontane zwangerschappen tot de geboorte van de eerste NCRV Babyboom-baby’s: elk facet van het vervullen van de kinderwens komt aan bod. Want voor sommigen stellen is het krijgen van een kindje niet eenvoudig. NCRV Babyboom portretteert mensen op de meest bijzondere en intieme momenten. Hoe beleef je de allereerste echo? Wat is de impact van een intensieve, langdurige IVF-behandeling op je relatie? Welke offers ben je bereid te brengen om je kinderwens te vervullen? Naast de uitzendingen op Nederland 1 zijn de stellen te volgen via de website, met eigen blogs en web-only filmpjes.

Een echo is voor zwangeren vaak het eerste tastbare bewijs van hun kindje in hun buik. Rebecca en Vikash krijgen in deze aflevering hun echo. En ook vertellen ze op deze dag aan hun twee zoontjes Chester en Joël dat zij een broertje of zusje krijgen. De echo is een spannend moment voor Rebecca en Vikash. Een paar maanden, toen Rebecca ook zwanger was, kregen ze te horen dat het hartje van hun kindje niet meer klopte. Nu zijn ze bij elke nieuwe echo bang dat ook dit kindje niet meer in leven is.

Martijn en Suzanna leerden we vorige week kennen toen zij in het ziekenhuis hoopten goed nieuws te krijgen. Martijn heeft kanker en ondanks het feit dat zijn arm en schouder zijn geamputeerd is het nog steeds onzeker of hij inmiddels kankervrij is. In deze aflevering hopen ze nu eindelijk eens goed nieuw te krijgen; de twintig weken echo moet uitwijzen of ze een jongetje of een meisje krijgen!

In deze aflevering maken we ook kennis met Sandra. Toen ze 37 jaar oud was en haar relatie na jaren op de klippen liep, besloot ze maar alleen zwanger te worden. Ze heeft veel steun van haar vrienden en familie. Een echo moet vandaag uitwijzen of ze in verwachting is van een jongetje of een meisje.

En Caroline gaat langs bij Renée en Roy, die meededen aan de eerste serie in 2007. Ze vertelde destijds, op de dag van de massale zwangerschapstest, dat ze multiple sclerose heeft. Ze raakte zwanger van dochter Jasmijn en vandaag gaat Caroline langs bij Benthe, hun drie weken oude dochtertje.

 

Kijk hier alvast:

 

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

Deel dit bericht