Musjes.com presenteert: Design by Musjes

musjesjurkjeOp 1 januari 2010 zijn ze daar dan eindelijk: de hippe jurkjes ontworpen door Musjes van Musjes.com zelf. De allereerste lijn Design by Musjes jurkjes is de afgelopen maanden ontwikkeld en helemaal leuk geworden. Winterse kleurtjes, retro modelletje en vrolijke applicaties op de effen modellen. Er zijn vier verschillende jurkjes verkrijgbaar met bijpassende haarelastiekjes. De jurkjes zijn handgemaakt, handgeappliceerd en hartstikke hip! De volledige opbrengst van deze jurkjes (en haarelastiekjes) gaat naar Stichting Interplast Holland.

Julyan, het zoontje van Musetta Blaauw, drijvende kracht achter Musjes.com en Design by Musjes, werd anderhalf jaar geleden geboren met een dubbelzijdige volledige schisis (lip-kaak en gehemeltespleet). Stichting Interplast Holland zendt de chirurgen die Julyan al twee keer vakkundig hebben geopereerd uit naar Azië om daar hun vakwerk ten goede te laten komen aan kinderen die niet het geluk hebben gehad dat ze in Nederland geboren zijn en dus alle benodigde behandelingen en operaties van de verzekering vergoedt krijgen. Hierdoor lopen kinderen met bijvoorbeeld een schisis, zoals Julyan, nog tot op late leeftijd met een spleet in lip, kaak en gehemelte. Dit bemoeilijkt of belemmerd hen in hun dagelijks leven met eten en spreken maar zet hen ook buiten de maatschappij door hun afwijkende uiterlijk. Met een operatie, die in Azïe tussen de 200 en 300 euro kost, kan zo’n kind weer meedoen, meespelen en meeleven!

De jurkjes zijn verkrijgbaar in maten 62 tot en met 110 en de volledige opbrengst van de verkoop zal, naast de normale jaarlijkse schenking ter waarde van 2% van de omzet van Musjes.com, worden gedoneerd aan Stichting Interplast Holland.

De complete collectie jurkjes vind je via deze link.

Meer informatie over Interplast Holland vind je op www.interplastholland.nl

Meer informatie over schisis vind je op http://www.schisis.nl/index2.html

Deel dit bericht