Name it viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en dat kan niet onopgemerkt blijven

Win 2,5 minuut gratis shoppen bij kinderkledingmerk Name It

name it viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en dat kan niet onopgemerkt blijven. Vanaf juli tot en met december viert name it feest! Er zijn veel verschillende aanbiedingen en acties in de winkels, waaronder het iedere maand sparen van een nieuwe mini Louie, de name it mascotte. En dat is nog lang niet alles, tevens is er de kans om 2,5 minuut gratis shoppen te winnen. Kortom, het is feest bij name it, en iedereen is van harte uitgenodigd!

 

Al in 1986 zag name it het levenslicht, een levering te klein geproduceerde jeans diende als inspiratie voor Bestsellers eerste kids label. Toen nog onder de naam EXIT was het merk alleen bedoeld voor meisjes, en werden de trendy kleding en jeans jaarlijks in vier verschillende lijnen over Noorwegen verspreid.

 

In 1990 werd de meidencollectie aangevuld met een complete jongenslijn, de tijd was dan ook rijp om de wereldwijde markt te betreden. Ook in Nederland is name it in deze tijd een feit, al wordt de naam internationaal pas officieel veranderd van EXIT naar name it in 2008. Inmiddels is het merk 170 retailwinkels, 1800 wholesaleklanten, 25 jaar en heel erg veel fashionable collecties en mooie verhalen verder, het is dus tijd voor een feestje!

name it biedt trendy en stoere kleding voor kinderen met een eigen mening over stijl van 0 tot 12 jaar. name it voldoet aan hoge eisen, zowel functioneel als in kwaliteit, het is draagbaar, duurzaam en heeft de juiste prijs. Meer informatie vind je op nameit.com

 

Deel dit bericht