Negenmaandenbeurs en Trotse Moeders gaan vruchtbare samenwerking aan

Om de beursbezoeker het gehele jaar door te voorzien van informatie, inspiratie en leuke nieuwtjes is de Negenmaandenbeurs een samenwerking aangegaan met TrotseMoeders.nl. Oprichter Mira Ahles van TrotseMoeders.nl is al jaren online actief met haar eigen blogs, website en webshop. Ahles schrijft, samen met haar bloggers, vanaf nu ook wekelijks teksten voor de vernieuwde website van de Negenmaandenbeurs. Hier kunnen zwangere vrouwen en moeders voortaan terecht voor online tips en advies, informatie over opvoeding en grappige wetenswaardigheden.

Zowel de Negenmaandenbeurs als TrotseMoeders.nl is zeer tevreden met deze samenwerking. Beursmanager Nicole Tuitert-Otterloo van Amsterdam RAI: “Als je zwanger bent of al kinderen hebt, is het prettig als je op één plek terecht kunt voor een antwoord op je vragen of voor tips en advies. Dit bieden we nu ook met de bijdrages van TrotseMoeders.nl. We hebben bewust gekozen voor informatie over verschillende leeftijdsgroepen, waarmee we ook moeders aanspreken die uit de babyfase zijn. Hiermee denken we een breed platform te kunnen bieden.” Ook Mira Ahles is blij met de samenwerking: “TrotseMoeders.nl is een online magazine voor moeders en zwangere vrouwen. De Negenmaandenbeurs is een begrip onder deze vrouwen. Deze samenwerking is dus een geweldige mogelijkheid om online en offline aan elkaar te koppelen en elkaar zo te versterken.”

TrotseMoeders.nl

TrotseMoeders.nl is een online magazine voor zwangere vrouwen en moeders met kinderen tot 12 jaar. De bloggers van TrotseMoeders.nl haken continu in op nieuwsitems, plaatsen inhoudelijke content en persoonlijke blogs en tonen ook de nieuwste films, de leukste uitjes en recenseren tal van boeken en producten. TrotseMoeders.nl biedt naast een online magazine (www.trotsemoeders.nl) ook een webshop. Hierin vindt de bezoeker vooral handige en vernieuwende producten die het leven van ouders een stukje makkelijker maken. De website van TrotseMoeders.nl vormt samen met TrotseVaders.nl een online platform voor (aanstaande) ouders.

Negenmaandenbeurs 2012

Van 22 tot en met 26 februari 2012 vormt Amsterdam RAI weer het epicentrum van alles wat met zwangerschap en baby’s te maken heeft. De Negenmaandenbeurs is voor aanstaande ouders sinds jaar en dag dé plek om inspiratie op te doen. De bezoeker komt in contact met zo’n 200 exposanten, ziet spetterende modeshows, trendy zwangerschaps- en babykleding, krijgt stylingadvies voor de babykamer en men ontmoet deskundigen voor alle prangende vragen. Bovendien zijn er veel scherpe beursaanbiedingen. Meer informatie over de Negenmaandenbeurs is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

 

 

Deel dit bericht