Newbornlife heeft nieuwe webwinkel

newbornlifeHet bestuur en vrijwilligers van Newbornlife zijn blij je te kunnen vertellen dat vanaf vorige week de webwinkel geopend is.

“Bij De Kraam kun je terecht voor kraamcadeautjes, sieraden en allerlei leuke hebbedingetjes voor groot en klein. Alles wat we verkopen is uniek en wordt gemaakt door vrouwen die zich willen inzetten voor het goede doel. Vast in het assortiment hebben we Newbornlife-armbandjes, Afrikaanse draagdoeken en babyspulletjes, die genaaid worden door een creatieve club in Zuidlaren. Het overige aanbod is wisselend; neem daarom regelmatig een kijkje om te zien wat er in de aanbieding is. Bestellen kan rechtstreeks bij de degene die het artikel gemaakt heeft. Je vindt alle gegevens daarover in de webwinkel. De verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden, maar – als je in de buurt woont – kun je het ook komen afhalen. ”

Alle opbrengsten van de Newbornlife-webwinkel gaan naar VVF-operaties in West Afrika. Door jouw aankoop maak je ”een nieuw leven” voor een fistelpatiënte mede mogelijk.

Kom eens kijken bij De kraam. Je kunt de winkel bereiken via onze website: www.newbornlife.nl of door hier te klikken

Deel dit bericht