Nieuw: Bobike ONE kinderzitje, veilig, comfortabel en Dutch design

Een kind heeft voor op de fiets een prachtig uitzicht.

Daar openbaart zich de wereld, terwijl het achter zich de geborgenheid voelt van vader of moeder. Een echte VIP-plaats. Vooral als je in de Bobike ONE zit, het kinderzitje dat uitblinkt in veiligheid en comfort. De nieuwe Bobike is voorzien van een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en zitten prettig.

De Bobike ONE heeft een volledig nieuwe vormgeving. Dutch design: weldoordacht, eigentijds, slank en verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. De dubbelwandige constructie en het kleurvaste materiaal maken het kinderzitje heel veilig, sterk en duurzaam.

Click & Go

De voetsteuntjes verstel je eenvoudig en zonder gereedschap. Het achterzitje is voorzien van het Click & Go systeem Bobike-ONE-chocolate-lifestyle-300x200voor snelle montage. Hiermee kun je het zitje ook eenvoudig op een andere fiets te zetten. Uiteraard voldoet de ONE-serie aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes. Deze serie bestaat verder uit een windscherm en kinderhelm in dezelfde kleuren.

Informatie

Bobike ONE is verkrijgbaar in een mini uitvoering (advies verkoopprijs € 69,99) voor voorop de fiets en een maxi uitvoering (advies verkoopprijs € 89,99) voor achterop de fiets. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in maar liefst zeven fashionable kleuren. Ga naar www.bobike.com voor een verkooppunt in de buurt.

Beschikbare kleuren: Urban Black, Snow White, Urban Grey, Chocolate Brown, Sky Blue, Strawberry Red, Crisp Copper. Voor de Bobike ONE mini is een bijpassend windscherm verkrijgbaar (advies verkoopprijs € 33,-).Bobike-ONE-CRISP-COPPER-204x300

Klik hier voor informatie over Bobike ONE mini.
Klik hier voor informatie over Bobike ONE maxi.

Over Bobike

Bobike helpt ouders en kinderen om de wereld te verkennen op de fiets. Samen avonturen beleven met de wind door je haren en de zon op je gezicht. Met dat als uitgangspunt maakt Bobike veilige kinderzitjes.

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

Share this post

scroll to top