Nieuw in het Difrax flessenassortiment: de S-fles 200 ml met brede flessenspeen

Voor een natuurlijke overgang van borst naar fles. Deze newborn S-fles is uitstekend te combineren met borstvoeding. Dit komt doordat de flessenspeen van deze fles breder is en daardoor meer van een moederborst weg heeft.

Minder last van buikkrampjes
Deze fles heeft dezelfde functionaliteiten als de rest van de S-fles familie. Dankzij het ventiel in de bodem mengt lucht zich niet met de voeding waardoor de baby minder last heeft van buikkrampjes, boeren en spugen.

Logische stap

Vivienne van Eijkelenborg, directeur Difrax: “Het toevoegen van deze fles aan het assortiment was eigenlijk een vrij logische stap. In 2007 introduceerde wij de S-fles in twee modellen; een smalle(klein en groot) en één met een brede hals (alleen groot). De kleine brede ontbrak toen al. Vooralsnog was dit voldoende, maar met name in het buitenland merken we dat er een groeiende vraag ontstond naar een kleine brede S-fles.” De S-fles is vanaf het begin van haar introductie een enorm populaire fles, met meer dan 40% marktaandeel in Nederland mag Difrax zich dan ook marktleider noemen op het gebied van babyflessen.

 

Consumentenactie: ‘Vind de zegel en ontvang geld op je rekening’
Onder de eerste 100 S-flessen die verkocht worden via onze webshop hebben we drie zegels verstopt. Wanneer je deze zegel vindt in de verpakking krijg je het gehele orderbedrag teruggestort op je rekening! Bekijk de voorwaarden op www.difrax.com

 

Deel dit bericht