Nieuw in het Zuiden: Belle Bazaar

Zaterdag 12 november 2011 eerste editie plaats van unieke Bazaar

Belle Bazaar is nieuw. Drie Tilburgse onderneemsters organiseren een markt die regelmatig zal terugkeren, gespecialiseerd op het gebied van ACCESSOIRES │ FASHION │ FOOD │ HANDMADE │ KIDSDESIGN │ LIFESTYLE & VINTAGE.

Op zaterdag 12 november vindt de eerste editie plaats van deze bijzonder unieke Bazaar, gevolgd door een tweede editie op zaterdag 17 december.

Wat is Belle Bazaar?

Belle Bazaar is een markt waar verschillende aanbieders hun parels tonen en verkopen aan een groot publiek. Bijzondere exclusieve concepten zullen te zien en te beleven zijn. Handmade items, speciale vintage spullen, mooie goodies, (kids)fashion en diverse lekkernijen zijn verkrijgbaar. Een unieke mix met voor iedere bezoeker wat wils. Belle Bazaar zal ongeveer 8 keer per jaar georganiseerd worden op een bijzondere centraal gelegen locatie. Het biedt jonge ondernemers de mogelijkheid hun unieke producten te verkopen zonder dat er veel kosten gemaakt hoeven te worden. De entree voor de bezoekers is gratis.

Waar en Wanneer

De eerste editie zal plaatsvinden op 12 november 2011 in de NWE Vorst in de Willem II straat 49 te Tilburg. Er zal gestart worden met ongeveer 25 deelnemers en dit kan in de zomermaanden uitgebouwd worden. Eén van de deelnemers is Public Pie. Public Pie verwelkomt alle bezoekers met heerlijke warme taartjes. De geur komt je letterlijk tegemoet en tijdens het eten, kun je op de stoof lekker je billen opwarmen.

De tweede editie vindt plaats op zaterdag 17 December 2011. Twee mooie gelegenheden om bijzondere Sint- of Kerstcadeautjes te bemachtigen.

De oorsprong

Belle Bazaar is een initiatief van Natasja Leenders van Guten Appetit Fashion, Marjolein Notenboom van Vintage Store en Bianca Kemper van Silky Label. Zij hebben hun krachten gebundeld en vanuit diverse invalshoeken dit nieuwe concept geïntroduceerd voor Tilburg, met een reikwijdte die veel verder gaat dan dat.

De organisatie screent voor iedere editie de deelnemers, zodat het concept gewaarborgd blijft en de deelnemers die meedoen passen bij de filosofie van Belle Bazaar. Zo zal er iedere keer een unieke mix zijn van ACCESSOIRES │ FASHION │ FOOD │ HANDMADE │ KIDSDESIGN │ LIFESTYLE & VINTAGE.

 

 

Deel dit bericht