Nieuw jasje voor je Maxi-Cosi

Voor je tweede kindje koop je niet meteen een nieuwe autostoel. Maar na intensief gebruik bij baby nummer één, ziet het autostoeltje er vaak niet echt fris meer uit. Of misschien ben je wel uitgekeken op de originele, saaie bekleding? Kokodoo, het frisse Nederlandse lifestylelabel van designer Mascha de Kraker, heeft daar wat op gevonden!image003-19

In drie eenvoudige stappen geef je elk merk autostoeltje letterlijk een nieuw jasje. Eentje met frisse, vrolijke kleuren: aqua, lime, rood of rose. Een verkleiner voor je pasgeboren baby en een leuke bekleding voor de veiligheidsgordels worden meteen meegestuurd.

De bekleding sluit trouwens naadloos aan op je autozitje: alsof je een nieuwe Maxi-Cosi in huis haalde. Want met zijn ingestikte foamlaag is het ook echt een nieuwe bekleding voor je autozitje en niet zomaar een hoes die je over de originele bekleding trekt. Je kan de Kokodoo-bekleding voor je autozitje bovendien ook gewoon wassen, waardoor hij er – ook na enkele kleine of grote ongelukjes – lentefris blijft uitzien!

De bekleding voor het autozitje kost 39,95 euro en is verkrijgbaar Kokodoo-webshop.

 

Bekijk hier hoe je de Maxi-Cosi opnieuw kunt bekleden:

 

Deel dit bericht