Nieuw: Online kinderwinkel voor wijsneuzen

Olli en Jeujeu, unieke fantasiefiguurtjes van deze tijd

Geopend: Olli en Jeujeu. Een webshop van twee eigenwijze knuffelvriendjes. Met producten om blij én slimmer van te worden voor eigentijdse baby’s, peuters, kleuters en hun ouders. Bij alle items spelen de karakters Olli en Jeujeu de hoofdrollen. De producten waaronder T-shirts en knuffels en binnenkort ook prentenboeken, zijn verkrijgbaar via ollienjeujeu.nl.

Grote lieve Olli en kleine slimme Jeujeu zijn unieke fantasiefiguurtjes. Als beste vriendjes beleven zij spannende avonturen met een educatief tintje. In de prentenboeken (voor 2-4 jaar) staan vriendschap, elkaar helpen en de wereld ontdekken centraal. De verhalen zijn grappig en helemaal van nu. Via de eigenwijze karakters leren kinderen ook nog eens op een verfrissende manier omgaan met gebeurtenissen en emoties.Olli en Jeujeu zijn bedacht door grafisch ontwerper Fleur Suijten.
“Olli en Jeujeu zijn echt van deze tijd, en niet ‘standaard’. Dus geen tuttige beertjes of konijntjes op shirts maar coole figuurtjes. Met Olli en Jeujeu wil ik laten zien hoe belangrijk het is om er voor elkaar te zijn, vriendschap te delen en plezier te hebben in het leven.”
Een gedeelte van de opbrengsten van Olli+Jeujeu komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Deel dit bericht