Nieuw Snor-boek: ‘Babyplakboek’ voor baby’s 1e jaar

Het eerste jaar van de baby is zo bijzonder. Maar ook zo weer voorbij. Om niks te vergeten (en dat is geen sinecure met een lichaam vol hormonen en een hoofd als een zeef), brengt Uitgeverij Snor een Babyplakboek op de markt. Een invul-, dag- en plakboek vol met de juiste vragen en veel ruimte om te plakken en te schrijven. De prachtige illustraties van Caroline Ellerbeck maken het boek helemaal áf.

De eerste tandjes, de eerste stap, de gebroken nachten. Jonge ouders kunnen het vanaf nu allemaal bijhouden in ‘Babyplakboek’. Naast de invul- en kijkpagina’s vind je iedere week informatie over de ontwikkeling van de baby. En zitten er twaalf uitknippostertjes in het boek om op de babykamer te hangen. ‘Babyplakboek’ verschijnt op 10 mei bij Uitgeverij Snor. Voor wie niet in het boek niet wil snijden, zijn de postertjes ook los te bestellen in de webshop van Uitgeverij Snor.

De makers
Caroline Ellerbeck, bekend van onder andere Flow en haar eigen merk, verzorgde de illustraties. Auteur Gerard Janssen schreef de informatie over de ontwikkeling van de baby. Als auteur voor Uitgeverij Snor van verschillende bestsellers als ‘Zwangerschapsboek voor mannen’ en ‘Dochters!’, is hij hiervoor de perfecte (ervarings)deskundige.

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een jonge uitgeverij die slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken uitgeeft die leuk zijn om te lezen en nog leuker zijn om te krijgen.

Titel: Babyplakboek
Ondertitel: …’s eerste jaar
Auteur: Gerard Janssen
Illustraties: Caroline Ellerbeck
ISBN: 978-90-79961-46-7
Aantal pagina’s: 112
Formaat: 210 x 297 mm
Prijs: € 17,50
Verschijnt: 10 mei 2013

Deel dit bericht