Nieuw: stationery van lief!

lief-stationerylief! heeft een lijn met nieuwe producten op de markt gebracht: lief! stationery, bestaande uit verschillende soorten agenda’s, organizers, notitieboekjes, adresboekjes, etuis en tassen in verschillende maten.

De stationery producten worden op de markt gebracht door lief! babywear & lifestyle in nauwe samenwerking met licentiehouder SRT International BV. De bekende merken Succes (organizers), Ryam (agenda’s) en Papillon (kalenders) worden tevens door deze organisatie uitgegeven.

Via een zorgvuldig licentiebeleid wordt het assortiment van lief! uitgebreid. De zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van lief! producten zal hiermee nog sterker groeien.
Er zijn drie verschillende navulbare organizers inclusief Succes-vulling (aug 2009 t/m december 2010). De rechthoekige tassen zijn geschikt voor een laptop, de ‘bowlingbags’ kunnen ook gebruikt worden als verzorgingstas. Beide hebben diverse handige vakjes voor mobiel, pennen en een groot vak met rits. Er zijn twee thema’s: het thema lief! met de vrolijke kleuren fuchsia, turquoise en lime en het thema Holland met rood, wit en blauw. Alles is afgewerkt met vrolijke motieven, lintjes of strikjes.

Zie ook www.lieflifestyle.nl en www.liefwinkel.nl

Deel dit bericht