Nieuwe collectie geboortekaartjes bij Lief Leuk & Eigen

Geboortekaartjes in samenwerking met onder andere Little DutchGeboortekaartjes

Op een gloednieuwe website presenteert Lief Leuk & Eigen de huidige – maar ook vier compleet nieuwe collecties geboortekaartjes: Little Dutch, Gribbeltje, Cécile Printemps en Hipster Sweet.

Samenwerking Little Dutch

Nieuw: Geboortekaartjes van het kinderlifestyle-merk Little Dutch. Zij vertaalden hun designs naar een mooie collectie geboortekaartjes. Stoere jongenskaartjes en zoete meisjeskaartjes in de stijl van de kinderkameraccessoires.

Exclusieve geboortekaartjes Gribbeltje-kaartjes

Vanaf nu zijn de kaartjes van Gribbeltje uitsluitend bij Lief Leuk & Eigen verkrijgbaar. Danielle Frensch ontwerpt al jaren geboortekaartjes in een vrolijke herkenbare stijl. Voor de toekomst koos ze een exclusieve samenwerking met Lief Leuk & Eigen.

Cécile Printemps, retro en Scandinavisch

Een nieuwe lijn geboortekaartjes, ontworpen door Cécile Vrinten, o.a. bekend uit Happinez en Het Parool. Een collectie vol retro-kleuren met Scandinavische invloeden.

Hipster Sweet uit Amerika

Na een kennismaking via Etsy liet Lief Leuk & Eigen een eigentijdse collectie ontwerpen door de Amerikaanse vormgeefster Amanda Shoemaker van Shh! Maker Design.

Over Lief Leuk & Eigen

geboortekaartje De nieuwe site van Lief Leuk & Eigen is overzichtelijk en tussen de ruim 800 geboortekaartjes kaartjes, is altijd een geschikt kaartje te vinden. Alle kaartjes zijn direct eenvoudig aan te passen naar eigen smaak. De eerste twee proefdrukken zijn gratis. De previews van de nieuwe kaartjes werden met groot enthousiasme ontvangen op de Negenmaandenbeurs. Vanaf nu ook allemaal online via liefleukeneigen.nl

Deel dit bericht