Nieuwe collectie knuffels Happy Horse

Goed nieuws voor echte knuffelkonten! Happy Horse komt voorjaar 2018 met een nieuwe serie knuffels. Naast knuffels met een exotisch tintje zijn er zachte safari dieren en een nieuwe variant op het populaire Happy Horse konijn Richie.

De knuffels van Happy Horse zijn al jarenlang populair onder kinderen én hun ouders. Ze zijn heerlijk zacht, een aanwinst voor de kinderkamer en perfect om als kraamcadeau te geven.

Tropische vrienden knuffels

Denk je aan ‘exotisch’ dan denk je aan ananassen en flamingo’s. Niet gek dus dat Happy Horse een flamingo knuffel ontworpen heeft die niet alleen de harten van de kinderen zal stelen, maar zeker ook die van de ouders. De roze flamingo vogel is verkrijgbaar in twee maten en als knuffeldoekje. Ook Kaketoe is nieuw in de collectie. Je kunt wel raden waar deze vogel van houdt… juist van ananassen! Deze vrolijke geel-witte vogel heeft haar buikje volgegeten, dat kun je goed zien aan de print op haar buik.

Op safari knuffels

Klim op de nek van een giraffe, slinger samen met een aap door de bomen of schuil veilig achter de slurf van een olifant. Maak kennis met de nieuwe wilde dieren uit de collectie van Happy Horse. En wees gerust, ze bijten niet maar vinden het juist heerlijk om geknuffeld te worden! De nieuwe olifant, aap en giraffe zijn verkrijgbaar in drie kleuren en hebben een sportief streepje op de armen en benen. Naast een knuffel is er ook een knuffeldoekje en muziekknuffel van deze safari dieren.

Knuffelkonijn Richie

Richie, het bekende knuffelkonijn van Happy Horse, heeft er een nieuwe variant bij. Richie is nu ook verkrijgbaar in een hippe zachte linnen versie. Linnen Richie is 41 cm groot en te koop in drie zachte tinten: old pink, off white en lagoon. Kleuren die perfect aansluiten op de trends en die goed tot hun recht komen op de baby-of kinderkamer. Veel knuffelplezier!

Over Happy Horse

Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Kijk hier voor meer informatie over de gehele collectie.

Deel dit bericht