Nieuwe zomercollectie 2010 bij 4funkyflavours

4funkyflavoursInspiratie
Graag stellen wij aan jullie voor: Greetje Smits, moeder van twee kinderen, ontwerpster van en krachtige motor achter 4funkyflavours. Voor deze allereerste zomercollectie heeft ze zich voornamelijk laten inspireren door haar eigen kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes. Als je goed kijkt naar kinderen, zul je merken dat hun smaak wispelturiger is dan die van de ouders. De ene dag is een tule rok favoriet, terwijl de andere dag vol overtuiging wordt verteld dat ‘zwart mijn lievelingskleur is.’ Kleding die lastig is aan te trekken of ongemakkelijk zit, blijft meestal in de kast liggen.
De kleding mocht vooral niet kinderachtig worden, maar ook geen kopie zijn van wat de ouders dragen. Kinderen hebben hun eigen identiteit en de kleding moest daarbij aansluiten.
Greetje heeft de kleding ontworpen vóór kinderen, met vaak verschillende kinderen om haar heen. Daardoor heeft zij een zeer gevariëerde collectie kunnen samenstellen. De diversiteit in kinderen en hun unieke smaak is goed terug te zien in de collectie.
Hopelijk zijn jullie zeer aangenaam verrast, maar ik ben toch nog het meest benieuwd, naar de reactie van uw kinderen.’ — Greetje
4funkyflavours, 4 smaken
In de tijd zijn er vier verschillende stijlen ontstaan, die allemaal erg draagbaar zijn en zich vooral door kleurgebruik en prints onderscheiden van elkaar. Allereerst ‘Chocolate Delight.’ Gemakkelijk te combineren basis shirts, maar ook vestjes, broeken en jurkjes in rustige kleuren en prints. Niet echt gewaagde combinaties, maar stijlvol en met subtiele details. ‘Cotton Candy’ met veel zoete kleuren, kantjes en strikjes, zal vooral bij echte prinsessen in de smaak vallen. Alle kleuren van de regenboog komen voor in de drukke prints en opvallende combinaties bij ‘Disco Dip.’ Af en toe een tikkeltje retro, maar vooral vrolijk en opvallend. Een must have voor stoere boys en girls is ‘Hot&Spicy’ met pittige prints en ruigere stofjes.
Collectie zomer 2010
De collectie van 4funkyflavours zal verschijnen in de maten 50/56–122/128 en zal verkrijgbaar zijn bij de betere baby- en kinderkleding speciaalzaak gericht op het midden- en hoogsegment. We willen de exclusiviteit bewaken en de detaillist de kans geven echt met 4funkyflavours aan de slag te gaan om zo ons merk goed neer te kunnen zetten.
Elke smaak omvat een brede selectie items. Shirts, broeken, boxpakjes, rokjes en jurken, maar ook een bijpassende romper, legging, jasje of vestje ontbreekt niet. Tevens zullen er enkele accessoires, waaronder omslagdoeken en riemschortjes, verkrijgbaar zijn. Ontwerpen met veel aandacht voor detail, gemaakt van kwalitatieve stoffen, die comfor- tabel zitten. Opvallend, verrassend, vernieuwend ontwikkeld met alle aandacht voor het kind. Draagbare items om je de hele dag lekker in te voelen. Kortom, kleding die kinderen aanspreekt.
Er zijn bewust geen setjes samengesteld. In onze filosofie is heel veel met elkaar te combineren. Met gebruik van creativiteit, creëer je de mooiste combinaties die passen bij het specifieke kind. En dat mag elke dag anders zijn. Meer informatie kun je vinden op de website 4funkyflavours.nl

Deel dit bericht