NOA: de nieuwe Maxi-Cosi buggy met trolley functie

Met de nieuwe Maxi-Cosi NOA is elk uitje kinderspel

Op stap met je kind in de NOA, de nieuwe buggy van Maxi-Cosi, is voortaan kinderspel. Praktisch en ideaal voor iedere situatie. De NOA is licht van gewicht, met één hand op te vouwen en kan, eenmaal ingeklapt, tijdens het lopen als een trolley achter je aan worden getrokken.

“Ouders hebben een buggy nodig die praktisch is onder alle omstandigheden. Ze hebben allerlei plannen en ideeën voor uitstapjes met hun kinderen. Dan is het belangrijk dat de buggy eenvoudig opgevouwen kan worden, weinig weegt en natuurlijk comfortabel is voor hun kind. De NOA voldoet aan deze criteria”, aldus Patricia Slootjes, Brand Group Manager Maxi-Cosi bij Dorel Europe.

Wensen van de ouders als uitgangspunt

Wensen van zwangere vrouwen en de problematiek van ouders van kleine kinderen waren het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de NOA. De buggy kan binnen enkele seconden zonder bukken, met één hand worden in- en uitgevouwen. Verder is hij ook licht van gewicht, maar liefst 7kg en zeer compact wanneer ingeklapt (36hx68.5lx31b). Eenmaal ingeklapt kan de NOA ook rechtop blijven staan, voor optimaal opberggemak. De NOA neemt dus weinig ruimte in beslag. Ingeklapt kun je de buggy tijdens het lopen achter je aan trekken als een trolley. Een kind kan de was doen!

Ruimte om allerlei spullen in mee te nemen

De NOA heeft zowel een zit- als een ruststand. De zitting kan met gemak eraf gehaald worden om te wassen, altijd handig. Met een ruim winkelmandje en een extra opbergvak verwerkt aan de achterkant van het zitje, is er genoeg ruimte voor allerlei spulletjes. De Maxi-Cosi Noa wordt standaard geleverd met zonnekap, zonnekapclip, regenhoes en handige boodschappenmand. Een luiertas, voetenzak en parasol zijn in bijpassende kleuren apart verkrijgbaar.

Uittips voor kleintjes

Om alvast in de stemming te komen en om de NOA volop te gebruiken, hier alvast een aantal tips voor daguitjes. De dierentuin is altijd een succes. Datzelfde geldt voor de speeltuin, vooral die voor de hele kleintjes, zoals de Linnaeushof. En natuurlijk ook zeer geschikt tijdens een dagje uit naar Plopsaland of Toverland.

Een goede voorbereiding

Wanneer je met een kind op stap gaat, is het belangrijk de juiste spullen mee te nemen. Zorg daarom voor voldoende eten, drinken, favoriete speeltjes en luiers in de tas. Houd rekening met het weer; een parasolletje voor de zon of regen is heel prettig.

Prijs en beschikbaarheid

De Noa zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn in de kleuren Bleached Denim, Dahlia Pink, Intense Red, Steel Grey en Total Black. Adviesverkoopprijs: 199.- Euro.

Deel dit bericht