Noordwand Walldecoration brengt Bobbi behang voor de babykamer

Het liefste beertje siert de muur van je babykamer!

Het lieve beertje Bobbi heeft al vele kinderen met zijn avonturen beziggehouden. En vanaf nu kunnen kinderen letterlijk wegdromen in de wereld van Bobbi, want het beertje heeft zijn eigen behanglijn!

De Bobbi-lijn luistert naar de naam ‘Sweet Collection’ en is inderdaad te omschrijven met lief en zoet! De collectie is gericht op de baby of kinderkamer en ontwikkeld in samenwerking met Bobbi’s creatieve ‘moeder’ Monica Maas. Van de illustraties die voor de behangcollectie zijn gebruikt, zijn ook geboortekaartjes, leesboekjes en een lijn voor het bekende merk Bébé-jou gemaakt.

De collectie bestaat uit digital behang en uni behang. Drie panelen van 139.5 cm bij 120 cm kosten 75 euro. De wandposter bestaande uit vier panelen van 186 cm bij 270 cm kost 175 euro. De posters zijn gedrukt op non-woven vlies, waardoor alleen de muur hoeft te worden ingelijmd, niet het materiaal.

Het behang kost 22,95 euro per rol en heeft de leukste namen meegekregen, als Bobbi, Bear, Krook, Butterflies, Lucky giraffe, Jolly sheep, Max, Princess, Zebra, Monkey, Alphabet. Doelgroep van de collectie is vanaf 0 tot een jaar of 12.

Het behang wordt op de markt gebracht in samenwerking met Noordwand Walldecoration. Een bedrijf dat al 25 jaar (ook internationaal) het meest prachtige behang op de markt brengt. Noordwand staat bekend om de zeer goed betaalbare en mooie kindercollecties. Kleine Bobbi is bezig aan een echte opmars; van leesboek naar muurdecoratie!

Kijk hier  eens naar het Bobbi behang

Deel dit bericht