Nu bij Kleertjes.com 20% korting op schoenen en een paar sloffen cadeau

Kinderen willen graag warme schoenen en pantoffels

Omdat vanaf volgende week de temperaturen weer omlaag gaan wordt het weer tijd voor schoenen voor je kinderen die de voetjes lekker warm houden en binnen in huis natuurlijk een stel lekker warme pantoffels.  Omdat  het vandaag  Sint Maarten (11-11-11). is hebben ze bij Kleertjes.com een speciale aanbieding. Ze geven  maar liefst 20% korting op bijna* alle schoenen uit de wintercollectie van 2011. Let op want deze actie is beperkt houdbaar en geldig van donderdag 10 november 14.00 uur t/m zondag 13 november 2011.

Dit is wel een heel speciale aanbieding: Een paar van die heerlijke, zachte pantoffels cadeau wanneer je een paar schoenen bij kleertjes.com bestelt*. Het zijn ook nog eens hele speciale pantoffels, namelijk die van kleertjes.com t.w.v. € 12.95.

*M.u.v. Converse, Shoesme en Timberland

* Je ontvangt een paar sloffen cadeau als je schoenen bestelt in de maten 24 t/m 35. Je onvangt dezelfde maat sloffen als de schoenen die je bestelt.

 Nieuwe merken baby en kinderkleding

Inmiddels staan op Kleertjes.com de meeste nieuwe wintercollecties online. Sinds vorige week zijn daar twee nieuwe merken aan toegevoegd.: Babydutch, een merk dat zich met veel passie toelegt op de voetjes van jouw baby. En Blue System, een jeansmerk voor de wat smallere boys, met veel mooie details. Binnenkort kun je nog een aantal nieuwe merken verwachten in het assortiment.

Deel dit bericht