Online hulp voor ouders van slechte slapertjes

Een baby, peuter of kleuter die moeilijk slaapt? Dan is er nu online hulp beschikbaar!

De nieuwe website www.slaapbabyslaap.nl is dé online slaapgids, waar ouders van wakkere kindjes alle tips en trucs vinden om hun kindje lekker te laten slapen.

Doorslapen, hazenslaapjes, niet kunnen slapen, nachtmerries… Als jonge ouders kom je voor heel wat slaapuitdagingen te staan en daar kun je behoorlijk onzeker van worden. Maar nu is er hulp! Op www.slaapbabyslaap.nl vinden ouders alle informatie die ze nodig hebben om hun kindje lekker te laten slapen.

Op de site staan slaapsurvivalgidsen voor pasgeboren baby’s, baby’s, peuters en kleuters. Er staat praktische informatie over inbakeren, troosten,en samen slapen. Kortom, voor elke opvoedingsstijl is er wel advies te vinden. Ook wordt er ingegaan op specifieke slaapproblemen, zoals niet doorslapen, hazenslaapjes en vroeg wakker worden. Maar er staat ook leuke informatie op de site, bijvoorbeeld over badderen, slaapliedjes en het inrichten van de babykamer.

www.slaapbabyslaap.nl is opgericht door Marieke Dijksman uit Utrecht. Als moeder van een zoontje die maar niet wilde slapen, struinde ze het internet af op zoek naar informatie. Buiten wat algemene informatie was er weinig beschikbaar. Marieke praatte daarom mee op forums en las buitenlandse boeken en internetsites. Ze leerde steeds meer, met als uiteindelijk resultaat: een heerlijk slapend kind! Om ook andere ouders op weg te helpen naar een heerlijk slapende baby, peuter of kleuter heeft Marieke deze website opgericht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht