Ontwerp je eigen babydraagzak

BabyBjörn nodigt fans uit draagzak te ontwerpen

BabyBjörn, het Zweedse familiebedrijf bekend van de babydraagzakken, nodigt haar Nederlandse en Belgische fans uit een babydraagzak te ontwerpen. De beste designs winnen een BabyBjörn Draagzak.

’Design your own baby carrier’ is een wereldwijde ontwerpwedstrijd die van 16 mei tot en met 4 juni plaatsvindt in België en Nederland. Fans van BabyBjörn kunnen op de Facebook-pagina de ergonomische draagzak Miracle een nieuwe look  geven.

BabyBjörn
Draagzak Miracle is zo ontworpen dat een pasgeboren baby perfect in de draagzak past vanaf de eerste dag. Deze draagzak biedt ouders die hun baby dicht bij zich willen dragen de mogelijkheid om het gewicht te verdelen over de schouders, het middel of de heupen. De draagzak kan aangepast worden met het kind in de draagzak en heeft een verstelbare tailleband, een comfortabele ruggensteun en brede schouderbanden.

BabyBjörn vierde in 2011 haar vijftigste verjaardag. Meer dan 30 miljoen kinderen werden de afgelopen vijftig jaar door hun ouders in deze draagzakken gedragen.

Deel dit bericht