Ontwerp je eigen geboortekaartje voor jouw baby

Verwachten jullie een kindje? Dan breekt een spannende en hopelijk mooie en onbezorgde tijd aan. Een tijd waarin er ook veel moet worden geregeld. Een mooie babykamer uitzoeken bijvoorbeeld. De eerste kleertjes alvast kopen en alles voor de kraamtijd in huis halen. En dan is er nog een belangrijk punt op je to-do list: het geboortekaartje. Want hoewel de geboorte van een kind vandaag de dag meestal via sociale media of chatdiensten als WhatsApp wereldkundig wordt gemaakt, vinden veel ouders het nog steeds leuk om ook een traditioneel geboortekaartje te sturen.

Start op tijd met het uitzoeken van een leuk geboortekaartje

Het is niet handig om het uitzoeken van een leuk geboortekaartje uit te stellen tot vlak voor de geboorte. Het kan immers gebeuren dat je kindje wat eerder komt dan gedacht. Dan is het handig dat je het kaartje al ontworpen hebt en alleen de geboortedatum nog hoeft in te vullen, plus eventueel lengte en gewicht van de baby. Zeker als de geboorte zich enkele weken eerder aankondigt dan gedacht is deze periode vaak hectisch. Als je dan toch al geboortekaartjes wilt sturen is het handig als je die al beschikbaar hebt en alleen nog maar op de knop hoeft te drukken.

Veel ouders willen iets bijzonders voor de geboorte

Steeds meer ouders kiezen voor bijzondere geboortekaartjes. Een standaard kaartje is net speciaal genoeg om de komst van hun grootste schat aan te kondigen. En terecht natuurlijk. Ieder kind is uniek en verdient dus een aankondiging die daar helemaal bij past. Dat lukt prima als je kiest voor een zelf ontworpen geboortekaart. Hier kun je je eigen tekst op laten zetten, en als je wil ook een foto van de baby. Foto’s maken is vandaag de dag geen probleem meer, omdat je prima een digitale foto kunt gebruiken.

Kies uit een grote verscheidenheid aan geboortekaartjes

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je maar uit een klein aanbod aan geboortekaartjes kunt kiezen. Ook voor zelf ontworpen kaartjes is vandaag de dag een ruim aanbod beschikbaar. Natuurlijk zijn er de traditionele roze kaartjes voor meisjes en blauwe voor jongens. Maar steeds meer ouders distantiëren zich van die traditie en kiezen heel bewust voor een andere kleur. Een kaartje voor een meisje mag ook best stoer zijn, en voor een jongen mag het ook gerust een lief kaartje zijn. Die keuze is geheel aan de aanstaande ouders.

Zelf een geboortekaartje online ontwerpen

Op de website van Geboortekaartenwinkel.nl vind je de leukste geboortekaartjes om de komst van jullie zoon of dochter wereldkundig te maken. Kies voor één van de verrassende ontwerpen en laat daarbij je fantasie de vrije loop. Let goed op dat je tekst geen spelfouten bevat. Als foutloos Nederlands schrijven niet je sterkste kant is, laat de tekst dan even door iemand nakijken voordat je je bestelling plaatst. Controleer goed of het aantal kaartjes klopt. Bestel er liever een paar te veel, zodat je iedereen een kaartje kunt sturen en er natuurlijk ook nog eentje overhoudt om te bewaren in het fotoboek van je baby.

 

In samenwerking met Geboortekaartenwinkel

Deel dit bericht