Op stap met je baby en wat neem je mee?

bugabooMet de feestdagen voor de deur kun je wel wat extra boodschappenruimte gebruiken. Helemaal wanneer je bepakt en bezakt met kinderen op pad gaat.

Veel toekomstige ouders onderschatten hoeveel je eigenlijk meeneemt wanneer je onderweg bent met je kinderen. Vragen over functionaliteit, design en omvang staan vaak bovenaan om aan verkoopmedewerkers te stellen. Maar zelden vragen ouders zich af waar ze alle baby benodigdheden laten plus hun eigen spullen. Variërend van extra kleding, favoriete speeltjes, luiers, flesje en dekens zijn er zoveel dingen die je meedraagt dat er weinig ruimte over blijft.

Om er achter te komen hoe ouders dit probleem ervaren is Bugaboo op pad gegaan in Londen. Samen met TV presentatrice Sam Mann ondervroeg Bugaboo ouders over wat ze allemaal meenemen wanneer ze on the go zijn. De video laat zien dat ouders meer bij zich hebben dan ze verwachten en het moeilijk is genoeg ruimte te vinden.

contest: on the go with…

Bugaboo wil graag weten wat iedereen meeneemt en heeft een prijsvraag uitgeschreven. Laat op een creatieve manier zien wat je als ouders zijnde allemaal bij je hebt door bijvoorbeeld alles te verspreiden over de vloer, in de badkuip of op te hangen aan de muur – de keus is geheel vrij. De vijf meest originele inzendingen ontvangen een zwarte leren Bugaboo Bag bb02 ter waarde van € 249,95. Op facebook.com/bugaboo kun je verdere informatie vinden.

Who: Iedereen kan meedoen

How: Neem een foto, video, schilder – de keus is aan jou

When: De competitie loopt t/m 7 januari 2011

Prize: Zwart leren Bugaboo Bag

Deel dit bericht