Op zoek naar een origineel kraamcadeau en tegelijk een goed doel steunen?

Ook eens wat anders dan het bekende rompertje of knuffelbeertje cadeau geven als kraamcadeau

Wil jij ook wel eens wat anders dan het bekende rompertje of knuffelbeertje cadeau geven aan een nieuwe mama?
Top-kok Caspar Burgi, onder andere bekend van het tv-programma ‘Koffietijd’, verwent alle kersverse ouders van Nederland met zijn nieuwe MAMAdiner. Met het Kook het zelf MAMAdiner geef je een origineel en bijzonder kraamcadeau. Vanaf 8 mei is het Kook het zelf MAMAdiner online verkrijgbaar.

Het Kook het zelf MAMAdiner: geven, koken en genieten
Het Kook het zelf MAMAdiner bestaat uit vier heerlijke gerechten (voor- en nagerecht en keuze uit twee hoofdgerechten), waarvan de receptuur bedacht is door Caspar Bürgi. Een smaakvol, gezond en verrassend top-kok menu. Papa’s, oma’s, vriendinnen of collega’s bestellen het MAMAdiner online (via www.mamadiner.nl), geven het Kook het zelf MAMAdiner cadeau dat ze ook zelf koken voor de nieuwe mama’s. Ook werkgevers kunnen het MAMAdiner cadeau geven aan medewerkers die een kindje krijgen. Een originele manier om het kraamgezien te verwennen.

DVD, shopper en waardebonnen
Bij het Kook het zelf MAMAdiner ontvang je een instructie DVD waarop Caspar stap voor stap laat zien hoe je zijn gerechten kunt bereiden. Snel, eenvoudig en lekker! Klik hier om Caspar te horen over zijn MAMAdiner. Daarnaast krijg je ook een vrolijke boodschappenshopper thuisgestuurd met handige waardebonnen en mooie cadeautjes van o.a Walt Disney, Weleda, Esprit, de Disney Club, GoedGemerkt, StroomRot- terdam, Yehjewels, Snoozebaby, Zoets.nl en Yuno. Bovendien kunnen de nieuwe mama’s ook kans maken op het winnen van een Marlies Dekkers Maternity set. Je betaalt 22,50 euro (excl. ingrediënten) en ontvangt nu al voor ruim 150 euro aan waardebonnen en cadeautjes. En je ontvangt een jaarlang ook nog alle nieuwe waardebonnen!

Het MAMAdiner en Orange Babies
Als je het Kook het zelf MAMAdiner cadeau geeft, verwen je niet alleen de nieuwe mama, maar help je tegelijkertijd een moeder en haar baby in Afrika. Want van ieder MAMAdiner wordt 25% van
de omzet gedoneerd aan Orange Babies om zwangere vrouwen met hiv in Afrika en hun baby’s te steunen. Altijd goed dus!

MAMAdiner

Het MAMAdiner wordt sinds 2011 aangeboden door inmiddels 4 grote landelijke kraamzorgorganisa- ties. Het Kook het zelf MAMAdiner is de nieuwste variant die door iedereen zelf bereid kan worden voor een (nieuw) mama. Caspar is eigenaar van restaurant OAK in Bentveld en heeft daarnaast een biologisch en duurzaam cateringbedrijf, Hot Kitchen. Caspar is ook bekend door zijn eerdere televisie-werk voor Food & Fit, Aperitivo en Born2Cook.

Voor meer informatie over het MAMAdiner: mamadiner.nl

Share this post

scroll to top