Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

© Luc Enting

Geef de kersverse jonge ouders een echte ooievaar cadeau!

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Geef een ooievaar cadeau! Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Geef de kersverse jonge ouders een echte ooievaar cadeau! Maar een schattig steenuiltje, stoere slechtvalk of bont boerenzwaluwtje kan natuurlijk ook. Door via www.beleefdelente.nl een vogeladoptie cadeau te doen, doe je niet alleen de jonge moeder een groot plezier. Je helpt op die manier ook mee aan het beschermen van deze bijzondere vogels en hun leefgebieden.

Op zoek naar een ander kraamcadeau dan sokjes, slabbetjes en speentjes? Verras de jonge ouders dan eens met een echte ooievaar. Dat is niet alleen leuk en origineel cadeau, het is ook goed voor de vogels! Bij de adoptie ontvang je een persoonlijk adoptiecertificaat en een mooie foto. Adopteren kan vanaf 15 euro.

Beleef de Lente

Het adopteren van de vogels kan op de site www.beleefdelente.nl Deze site is ook dit jaar weer een groot succes. Via webcams kan iedereen, dag en nacht, gluren in de nesten van vogels. De nesten zijn dit seizoen al miljoenen keren bekeken.

Toch is het niet vanzelfsprekend dat we deze bijzondere vogels van zo dichtbij kunnen bekijken. Veel vogels in ons land kunnen alle hulp hard gebruiken. Door een vogel van Beleef de Lente te adopteren, help je Vogelbescherming Nederland bij het beschermen van deze vogels en hun leefgebieden. Zo maken we de erven in ons land weer geschikt voor steenuilen, gebruiken we zenders om meer over de oehoe te weten te komen en beschermen we de overwinteringgebieden van de boerenzwaluw in Afrika.

Deel dit bericht