Pampers Baby Games : Babypret aan zee

Baby GamesWenduine, 3 en 4 juli van 11 tot 17 uur

Naar aanleiding van de geboorte van een nieuwe luier in de Pampers-familie, nodigt Pampers alle baby’s en peuters (en uiteraard hun mama’s en papa’s) uit om te komen ravotten op de Pampers Baby Games tijdens het weekend van 3 en 4 juli. Voor de gelegenheid wordt het strand van Wenduine omgetoverd tot een heus sportparcours op peuterformaat waar alle baby’s en peuters kunnen stoeien op de Baby Sprintbaan, de Baby Fietsbaan, het Baby voetbalveld,enzovoort. Zo kunnen de kleine dreumesen hun talent voor voetbal, wielrennen, hoogspringen, hordelopen en vele andere sportdisciplines ontdekken.

De nieuwe Pampers-luier geeft baby’s en peuters alle comfort en bewegingsvrijheid die ze nodig hebben om eindeloos te kunnen spelen. Het is immers algemeen geweten dat baby’s en kinderen al spelend hun cognitieve vaardigheden verder ontwikkelen. Hoe minder ze gehinderd worden in hun bewegingen, hoe meer plezier en energie ze hebben voor hun ontwikkeling.

Na dit weekend krijgt het Baby Games-parcours een tweede leven en wordt het geschonken aan twee Belgische SOS kinderdorpen.

Praktisch:

Kost: gratis

Wie: baby’s en peuters, plus hun mama’s en papa’s

Waar: strand Wenduine, langs de Koninklijke Baan

Wanneer: 3 en 4 juli 2010 van 11 tot 17u

Deel dit bericht