Pampers viert geboorte Dry Max

Eindeloos speelplezier op Baby Games

Pampers Baby GamesNaar aanleiding van de geboorte van de dunste en droogste luier in de Pampers-familie, Active Fit met Dry Max, wordt het strand van Wenduine dit weekend omgetoverd tot een heus sportparcours voor baby’s en peuters. Dankzij de Dry Max- technologie is de luier 20% dunner en krijgen baby’s meer bewegingsvrijheid en kunnen ze onbelemmerd spelen, wat belangrijk is voor hun ontwikkeling. De officiële aftrap van deze Baby Games werd vandaag op het babyvoetbalveld gegeven door ex-topvoetballer Gilles de Bilde en zijn bijna twee jaar jonge dochtertje Aaliyah. Talrijke BV’s en sportvedetten mochten daarna samen met hun oogappels het parcours inwijden. De Pampers Baby Games zijn nog het hele weekend open voor het grote publiek, op zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur. Het Baby Games-parcours wordt achteraf geschonken aan twee Belgische SOS Kinderdorpen.

Om de geboorte te vieren van Dry Max, organiseert Pampers dit weekend op het strand van Wenduine de Baby Games. Op dit heuse sportparcours kunnen baby’s en peuters hun eerste stapjes zetten in het voetbal, wielrennen, hoogspringen, hordenlopen en vele andere sportdisciplines, uiteraard allemaal op peuterformaat gemaakt. In gezelschap van onder meer Eveline Hoste, Deborah Ostrega, Tiany Kiriloff, Tanja Dexters en haar tweelingzus Mieke, Ronny Daelman, Rutger Beke, Joyce De Troch, Wendy Bosmans alias de Supernanny en hun oogappels werden de Baby Games vandaag geopend.

Dry Max-technologie

De Baby Games gaan gepaard met de lancering van Pampers Active Fit met Dry Max, de dunste en droogste Pampers-luier. De innovatieve Dry Max-technologie onderscheidt zich door haar nieuwe, veel dunnere kern. Deze nieuwe superabsorberende kern komt tot stand door een nieuw productieproces dat het verbeterde absorberende materiaal op zijn plaats houdt zonder dat hier papierpulp voor nodig is. Het resultaat is een luier die 20% dunner is dan vorige versies van Active Fit, maar wel nog steeds dezelfde soort basismaterialen en uitmuntende absorberende eigenschappen heeft. Hierdoor krijgen baby’s alle comfort en bewegingsvrijheid om eindeloos te kunnen spelen en zich dus verder te ontwikkelen. Bovendien is de dunnere luier ook beter voor het milieu: over de volledige levenscyclus creëert de nieuwe Pampers Active Fit met Dry Max 13% minder afval dan de vorige Active Fit.

Eindeloos speelplezier

Het is voor de ontwikkeling van een baby van groot belang dat deze onbezorgd kan spelen en de wereld kan ontdekken. “Kinderen zijn dol op bewegen en doen de hele dag niet anders. Het is algemeen geweten dat baby’s en kinderen al spelend hun cognitieve vaardigheiden verder ontwikkelen. Hoe minder ze gehinderd worden in hun bewegingen, hoe meer plezier en energie ze hebben voor hun ontwikkeling”, aldus opvoedingsdeskundige Wendy Bosmans alias de Supernanny. Dankzij de uitstekende resultaten op het vlak van absorptie en droogheid, in combinatie met het lichte gewicht en de ultradunne pasvorm, geeft de nieuwe Pampers Active Fit met Dry Max baby’s alvast alle comfort en bewegingsvrijheid die ze nodig hebben om eindeloos te kunnen spelen.

Het volledige Baby Games-park wordt na afloop van het evenement gedoneerd aan SOS Kinderdorpen. Tom Moons, verantwoordelijke corporate partnerships voor SOS Kinderdorpen: “Sport ontwikkelt niet alleen massa’s fysieke vaardigheden bij kinderen, ze komen er ook door in contact met waarden die belangrijk zijn in hun latere leven: teamspirit, doorzettingsvermogen, verdraagzaamheid, gelijkwaardigheid,… Sport is dan ook een integraal onderdeel van al onze projecten. Op die manier kunnen de kwetsbare kinderen waar SOS Kinderdorpen voor zorgt, uitgroeien tot sterke kinderen, zowel mentaal als fysiek. We zijn dan ook zeer blij met de speeltuigen geschonken door Pampers. Deze zullen ingezet worden in onze projecten in België, nl. het SOS Kinderdorp in Wallonië en het Simbahuis in Vlaanderen.”

Deel dit bericht