Pasgeboren Race zorgt voor nieuw babybedje op de Nederlandse en Belgische markt

Sarah Watts was nog maar net moeder van zoontje Race toen ze alweer aan het werk ging. De jonge onderneemster ontdekte namelijk dat wiegen hét geheim was om haar baby goed te laten doorslapen.

Omdat ze dit graag met andere ouders wil delen lanceert ze BabyRace, een elegant babybed met wiegfunctie.

Mooie herinneringen en dromen zullen je baby aangenaam laten slapen. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende ‘nest’ zal hij of zij rustig zijn en fijn kunnen (door)slapen. BabyRace is hét babybedje dat speciaal is ontworpen om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

Multifunctionele wieg

De bijzondere wiegconstructie en het elegante design maken Babybed BabyRace uniek. Door middel van een veilig schommelmechanisme word je baby zachtjes in slaap gewiegd. Daarnaast is de wieg op meerdere manieren inzetbaar.
Uiteraard als babybedje, maar ook als co-sleeper. Ideaal als de baby onrustig is of bij het geven van borstvoeding, zodat je kindje extra dichtbij is. Het volledig duurzame, uit beukenhout vervaardigde bedje, heeft een afmeting van 60 bij 90 cm.

Sarah wil transparantie en werkt met een All Inclusive formule waarbij er geen meerkosten in rekening worden gebracht. Het babymatras, de bumper, het hemeltje en de strikjes zitten bij de prijs inbegrepen.

Het BabyRace droombedje heeft een verkoopprijs van € 449 en is verkrijgbaar via BabyRace.nl

Over BabyRace

De geboorte van een baby zorgt voor slapeloze nachten. Sarah Watts ervoer dat niets zo fijn is als wanneer je baby goed kan slapen en jij tegelijkertijd je rust kunt nemen. Vanuit deze visie is ze haar bedrijf BabyRace begonnen en heeft ze het babybed ontworpen.

Investeren in dromen en de ultieme babybeleving: dat is waar BabyRace voor staat. Met haar bedrijf heeft ze de gezonde ambitie om uit te groeien tot een merk met trendy artikelen voor moeder en kind.

 

Bron: persbericht

Share this post

scroll to top