Piepschuimletters in de babykamer

Een kleintje op komst? Een persoonlijke decoratie met de babynaam is een echte blikvanger voor de kinderkamer.

Met bijna 1000 babynamen, zo’n 125 logo’s en decorstukken voor de TV Kantine heeft Piepschuimdecoratie.nl in korte tijd een indrukwekkend portfolio opgebouwd. De gunstige prijs en goede kwaliteit maken piepschuim een ideaal materiaal voor gedecoreerde namen in kinderkamers, lichtgewicht rekwisieten voor podia en opvallende bedrijfslogo’s voor etalages of beurzen.

Piepschuimdecoratie.nl%20Lettertype%20CooperBlack-wereldkaart[3] PiepschuimdecoratieDecoreren met piepschuim
Veel mensen kennen piepschuim als verpakkingsmateriaal voor breekbare producten en isolatiemateriaal in de bouw, maar minder bekend is dat piepschuim ook zeer geschikt is als decoratiemateriaal. Het lichtgewicht materiaal is volledig recyclebaar, werkt brandvertragend en kent tal van afwerkingsmogelijkheden. Zo kan het team van Piepschuimdecoratie.nl de decoratie verven, bekleden met textiel of voorzien van een kunststof print. Ook is het mogelijk direct op piepschuim te printen door middel van UV-printing. Dit is een print direct op piepschuim en qua kosten gelijk aan het printen op een kunststof plaat welke op het piepschuim bevestigd kan worden. Tot slot behoren combinaties met kunstgras, flock, behang, decopatch, papier, leer en flock ook tot de mogelijkheden.

Gunstig geprijsd
Piepschuim heeft de laagste grondstofprijs van alle designmaterialen. Ideaal dus voor tijdelijk gebruik, zoals objecten voor theatergezelschappen, borden voor evenementen en decors voor televisieshows. De decoraties zijn makkelijk te monteren met het bevestigingsmateriaal dat gratis wordt meegeleverd en kunnen zonder schade worden verplaatst. Een andere fijne eigenschap van piepschuim is de flexibele maatvoering. Zo kan een bedrijfslogo worden uitgevoerd in het formaat naar keuze, afhankelijk van de beoogde ruimte.

Babynamen
Een kleintje op komst? Een persoonlijke decoratie met de babynaam is een echte blikvanger voor de kinderkamer. Bepaal zelf het lettertype, de hoogte en de stijl van de letters. Worden het letters met een rode zijkant, bekleed met stippenstof, hoofdletters of toch de hele naam in donkerblauw? Het team van Piepschuimdecoratie.nl gaat aan de slag met de wensen van de klant.

Over Piepschuimdecoratie.nl
Piepschuimdecoratie.nl is onderdeel van Vrolijkopchiq.nl, een initiatief van Marjolijn en Sophie, twee zussen vol ideeën. Keuze uit sterren, bloemen, harten, dieren, voertuigen en meer.

Deel dit bericht