Pimpelmees heeft een nieuw concept, je allermooiste foto’s op een fotocollage plaatsen met Pimpelmees design

Foto’s van je pasgeboren baby, je kinderen, je trouwdag, die ene leuke vakantie: het is zonde om ze alleen maar op je computer te laten staan. Er zo nu en dan naar kijken doet ze onrecht: je moet er dagelijks van kunnen genieten! Pimpelmees begrijpt dat en geeft jouw foto’s wat extra’s. In een prachtige collage, vormen ze een waar kunstwerk.

Verzamel de mooiste foto’s die je kunt vinden en maak er met een geweldige typische Pimpelmees-achtergrond een mooie collage van. Deze collage kun je zowel op canvasdoek of op een poster laten uitdraaien. Zo’n kunstwerk is niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, maar ook erg gaaf om weg te geven. Perfect voor moeder- of vaderdag of verjaardagen. Ach, zelfs ‘zomaar’ volstaat, want eigenlijk ieder moment is een goed moment voor zo’n stukje kunst!

De doeken of posters zijn eenvoudig online te creëren met de collagemaker, waar je onder meer sjablonen aantreft met bloemen, vogels, maskingtape en vlinders. En of je nou kiest voor zwart-witfoto’s of je foto’s in kleur: het wordt jouw unieke kunstwerk met ruimte voor een handjevol of een juist hele collectie foto’s. Kijk op pimpelmees.com en ga aan de slag! Je zult zien dat je in een handomdraai iets prachtigs hebt gecreëerd.

Over Pimpelmees
In 2009 hebben de zussen Ingeborg en Marieke Pimpelmees opgericht. Nostalgie en fijne kleuren staan centraal in de ontwerpen van het duo. Dieren, bloemen en boeddha’s geven in combinatie met een vleugje humor en de juiste combinatie kleur de vintage/spirituele stijl die ze gebruiken in o.a. geboortekaartjes, trouwkaarten,  inpakpapier en kinderbehang.

Deel dit bericht