Positiekleding: van nul tot negen maanden in… alle vrouwelijkheid

zerotonine

Caroline van Zero To Nine® vertelt: “Bij Zero To Nine® vindt elke zelfbewuste vrouw en aanstaande moeder haar gading.
Van klassiek tot modern eclectisch. Elk kledingstuk uit onze collectie biedt je een uiterst comfortabele pasvorm en is zorgvuldig samengesteld met debeste kwaliteitsmaterialen. Een verschil dat je ziet én voelt.
Daarmee overstijgen we het niveau van ‘gewone’ zwangerschapsconfectie en dragen we trots bij tot de ijzersterke reputatie die de Belgische couturemerken tot ver in het buitenland genieten.
Een nieuw merk en toch jaren ervaring.

Team Zero To Nine
Achter Zero To Nine® staat een gedreven team van gepassioneerde ontwerpsters en naaisters waarvan de meesten mogen terugblikken op jaren ervaring in de productie van zwangerschapskleding.
De combinatie van een frisse kijk met de expertise van onze medewerkers levert een succescocktail op die – nu reeds – door duizenden moeders gesmaakt werd.

Wist je dat…?
De meesten van onze klanten blijven ook na de zwangerschap hun Zero To Nine® outfits doordragen. We schrokken er zelf van dat sommige moeders – zelfs die met een maatje 38 – tot lang na de zwangerschap uit onze collectie komen
kiezen om hun garderobe op te frissen. Hoe dat komt?
In de eerste plaats omdat onze pasvormen zich als een tweede huid comfortabel aanpassen aan uw lichaamsvorm. En natuurlijk omdat onze kledingstukken gemaakt zijn om gedragen te worden. Niet om na één seizoen of na de zwangerschap voorgoed in de kleerkast te verdwijnen”.

Meer informatie kun je vinden op de website www.zerotonine.be

Deel dit bericht