Pre- Spring collectie Jottum

 
Feel like a real princess met de pre-spring meisjes collectie van Jottum! Klassiek, elegant, comfortabel en vooral feestelijk dat is deze collectie in een paar woorden.
 
Elk meisje, dat houdt van een echte preppy prinsessen uitstraling, zou een gat in de lucht springen als ze deze collectie zien.
 
Het romantische leven van Marie Antoinette in Versailles was de inspiratiebron voor deze collectie. Dat is ook terug te vinden in de speciale combinaties van tule, kant en organza. De zachte pastelkleuren die terugkomen zijn geïnspireerd op de Franse macarons en petit fours die Marie Antoinette het allerliefste at.
 
De collectie is speciaal gemaakt voor meisjes voor speciale gelegenheden, zoals de eerste communie, doping of bruiloften. De jurken geven meisjes het gevoel dat ze echte prinsessen kunnen zijn op hun meest speciale momenten.
 
In de collectie zien we klassieke silhouetten met volume, maar er ook jurken met prachtige delicate stoffen en klassieke details, zoals een strik of een bloem. We zien dus vooral veel zachte pastelkleuren, bijvoorbeeld, wit en licht roze. Maar ook een mooie bloemenprint en tintjes donkerblauw vinden we terug in de collectie, bijvoorbeeld in de Sumandy jurk.
 
Deze jurk, Sumandy, is voor Jottum een hele nieuwe stijl. Een prachtige jurk met een donkerblauw geborduurd bovenstukje en een witte volumineuze tule rok. Deze jurk brengt een beetje meer cool in de collectie. Combineer het met ballerina’s of juist met een paar stoere sneakers, zo staat de jurk superleuk op elk meisje! 
 
 
 
Naast de geweldige eyecatchers bevat de collectie ook een aantal mooie uni items. Fijne vestjes, bijvoorbeeld, om over een jurk te dragen. 
 
Alweer een prachtige collectie, wij zijn ook niet anders gewend van Jottum! 
 
Bron: persbericht

Deel dit bericht