Primeur Doe-Paviljoen Negenmaandenbeurs voor BabyBeGood

Ervaren we wat ‘puur en fair voor je baby’ betekent

BabyBeGood enthousiasmeert –aanstaande- moeders voor slimme, trendy en duurzame producten. Met een uitgebreid programma aan workshops, spreekuren en verwennerijtjes voor zwangeren én baby’s biedt het BabyBeGood paviljoen een plek om geïnspireerd te worden en vooral ook: te doen.

Presentatie nieuwste Babydoos
Van 22 tot en met 26 februari presenteert BabyBeGood daarom niet alleen de nieuwste BabyBeGood babydoos maar ook een uitgebreid programma in samenwerking met duurzame producenten en initiatiefnemers. Laat je gratis verwennen met een natuurlijke gezichtsbehandeling; profiteer van unieke BabyBeGood beursaanbiedingen; doe mee aan sport voor zwangeren en aan diverse Do it yourself Mama! workshops. In het BabyBeGood workshop paviljoen kunnen alle mama’s (in spé) gratis meemaken wat het is om zelf natuurlijke babyverzorging te maken en proeven hoe lekker zelfgemaakte babyvoeding kan zijn. De Negenmaandenbeurs programmeert hiermee voor het eerst een paviljoen waar natuurlijke verzorging, gezond en fit tijdens je zwangerschap zelf te ervaren zijn.

 

Vriendinnen mét een missie
BabyBeGood is van twee mama’s, Anna en Tamara, vriendinnen mét een missie: “Wij zoeken naar initiatieven en producten waar goed over na is gedacht en houden ons consumptiepatroon als moeder tegen het licht. Hoe doen we dit? Kan dat beter? Door deze vragen te stellen, ontmoeten we moeders en ondernemers.  Hoe leuk het is. En hoeveel er nog te doen en te ontdekken valt.”

 

Wat kun je vinden bij BabyBeGood?
BabyBeGood is aanwezig met merken Madaga, Madara, Biobim, Mom In Balance, en de internationale campagne Een Veilig Nest van WECF. Het BabyBeGood paviljoen vind je bij standnummer 08.605 op de Negenmaandenbeurs in de Rai van 22 februari t/m 26 februari 2012.

Meer informatie? babybegood.nl

Deel dit bericht